<SPRZEDANE> Pamięć Ram DDR4 Crucial Ballistick 2X8 3600 MHz CL 16
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Samo to, że uczestniczymy w społeczności forumowej świadczy, że jesteśmy dinozaurami. Sami sobie zatrzymaliśmy czas i podświadomie mówimy "jest po staremu" ale co chwila się zderzamy z czymś nowym. Dla mnie zaskakującym tworem obecnych czasów jest AI.... jeszcze pamiętam jak naście lat temu na studiach przedmiot sztuczna inteligencja i mój blaszak na Phenomie II x4 955 chodził ponad dwa tygodnie 24/7 aby nauczyć sieć neuronową... A teraz piszę do takiego forumowego Chata GPT, który na poczekaniu robi różne cuda, a przy okazji jest bardziej błyskotliwy i elokwentny jak większość ludzi z którymi mamy przypadkową styczność. To jest dla mnie znak czasu. Nowego czasu -
Przez Phoenix. · Opublikowano
To zle, chyba ze masz te juz https://ithardware.pl/testyirecenzje/resident_evil_requiem_z_pt_test_sterownikow_nvidia-49100.html Chyba że nie masz rewidenta i źle zrozumiałem -
Przez Send1N · Opublikowano
O ile się w grach nie wywali czy na pulpicie przy zabawie z ujemnym offsetem jak ustawiasz to dosłownie na żyletki może się tak zdarzyć w 100% stałym obciążeniu może być stabilny wszędzie a przy zmiennym się wyłożyć. -
Przez Karister · Opublikowano
Piśmaki zawsze lubią tworzyć clickbaity na tematy, których nawet na oczy nie widzieli. Artykuły ze strony samego zainteresowanego też są mało wiarygodne. O ile mi wiadomo, AI tworzą właśnie programiści. Rozumiem, że rzucają takie info w eter, aby przestraszyć własnych pracowników i nakłonić ich do odejścia, zanim skończą swoją pracę? Pięć lat temu to samo słyszałem. Cztery i trzy też. Dwa także. W ubiegłym roku AI miała zastąpić połowę regularów wg Zuckerberga. No i co? I nic. Jedne firmy pozwalniały, inne zatrudniły i wszystko toczy się dalej. Do tego zwolnienia zazwyczaj były z innych powodów niż AI. Zazwyczaj są przeszacowane budżety i oczekiwania inwestorów. Potem tani Hindusi. Następnie spadek zainteresowania oferowanym produktem IT. A to 75% to jest po prostu wierutna bzdura. Typowo LWZD. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Przecież chodzi po pozbycie się starego na olx i posiadanie tego nowego ze sklepu. Obydwa pewnie mają gwarancję "wieczystą", ale stare są z rachunkiem za ~400 zł, a nowe +1000 zł, dlatego sklepy wolą zwracać kasę niż wymieniać. Sam wątpię w padnięcie ramu i od wielu lat jadę na używanych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi