Perypetie pamięciowe AM4 - Czy 128GB jest aż tak wymagające?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
Przeinstalowałem nawet na szybko Windowsa na 10. Nic to nie dało. Nie instalowałem serowników ani do karty (tylko to co win zaciągnął) i do monitora, żeby wykluczyć i lipa. Nie wiem, po prostu ten typ tak ma albo mam jakiś uszkodzony egzemplarz. Albo coś jest nie tak z moją kartą? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Być może ale dziś większość i tak gra na 8GB, ten promil ludzi co się zabija na forum i vram to margines Nikt tego pod uwagę nie bierze. Napewnwo nie producenci kart. Tak 1440p w 4k i mody to nie oszukujmy się ale to promil ludzi i dla nich jest top 32gb Po prostu ludki myślał że karty 16gb to będą dobre do 4k a nie będą i nie ze względu na brak a po prostu niska wydajność. A te 4k i małe 24gb to też strasznie naciągane bo Ty mylisz alokacje z rzeczywistym zapotrzebowaniem , cyberpunk nawet z modami tyle nie potrzebuje. Ale wiadomo zawsze mieć lepiej niż mniej. -
Przez Petik · Opublikowano
Posiada ktoś może obudowę thermaltake Tower 600 ? i ma zamontowana kartę wertykalnie ? potrzebowałbym odległość jaka jest po montazu karty wertykalnie do boku obudowy, bo wydaje mi się ze moja wizja nie przejdzie ale wole się upewnić przed zakupem obudowy, posiadam aio 420 to nie problem w niej ale tez mam 4080 waterforce z chłodnica 360 i czy po montazu karty wertykalnie jest szansa wcisnąc tam karte z aio czy tylko poprzez "normalny" montaz karty,
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi