Komputer 12-14k coś około tego. ( Grafik komputerowy Modelowanie 3D / Mocne granie )
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Uwielbiam takie stwierdzenia dziennikarzy, gdzie jedyne co wiadomo to tylko tyle https://www.gov.pl/web/premier/projekt-ustawy-o-zmianie-ustawy-o-srodkach-nadzwyczajnych-majacych-na-celu-ograniczenie-wysokosci-cen-energii-elektrycznej-oraz-wsparciu-niektorych-odbiorcow-w-2023-roku-oraz-w-2024-roku-oraz-niektorych-innych-ustaw Nie ma nic o podnoszeniu cen, a nawet jest mowa o wprowadzeniu możliwości obniżenia w 2 połowie 2025 roku. -
Przez Winter · Opublikowano
Możliwe, że masz rację. Możliwe jest też, że Putin przez 25 lat stworzył wokół siebie otoczkę ludzi jedynie mu oddanych KGBistów gotowych zrobić wszystko dla chwały wielkie Rassiji. Nie powiesz mi, że ci ludzie są normalni i nie mieli prania mózgu robionego? -
Przez DyndaS · Opublikowano
Czym się realnie różni AORUS FO27Q2 od AORUS FO27Q3 ? Oczywiście poza faktem 240Hz vs 360Hz. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Kazdy niech gra na czym chce. Ja decydujac sie na pierwsza konsole PS3 bylem zmuszony do gry na padzie i po 15 latach doszedlem do takiego momentu, ze mi sie gorzej gra teraz na K+M. Jest przeogromna wygoda. Wiadomo, ze celowac myszka to mozna w pryszcza na twarzy oponenta, ale sterowanie klawiatura to dramat. Ja jestem w stanie poswiecic troche precyzji, bo wystarczy, ze trafie w glowe, ale za to wygoda to przepasc na rzecz pada. Trzeba sie tylko nauczyc grac. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Właśnie wróciłem. Miałem odebrać dwa opakowania z płynem do płukania a odebrałem jedno pełne a drugie puste. Gdzieś płyn musiał się wylać na trasie bo skrytka sucha
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi