Płyta główna MSI B650 GAMING PLUS WIFI PYTANIE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hwdp43 · Opublikowano
jakby rzadzil pis to by nie bylo zadnej powodzi . by to wymodlili -
Przez skunRace · Opublikowano
Pewnie tak, ale tyle gier do ogrania, więc nie widzę szans na razie jeszcze na czytanie książek. Obiecywałem sobie nadrabianie zaległości w tą jesień/zimę i coś mi kiepsko idzie. Więcej czasu na TeamSpeaku/Discordzie gadam o dupie marynie, albo forum czytam zamiast grać. Jak już to mnie ciągle namawiają na World of Tanks i tak leci dzień za dniem. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Właśnie ze to przez obudowę a dokładniej przez filtr, który ma z przodu. Co do samej karty ja mam zwykłego Ti TUF i miałem ten sam problem, po zdjęciu chłodzenia okazało się ze pasta nie była nawet na całym rdzeniu: Po wymianie pasty karta chodzi jak marzenie, a po wyjęciu filtra z przodu Meshify C (tak, mam ta samą obudowę co ty) problem z temperaturami jak i głośnością karty znikną, nawet po OC. Dodać też trzeba ze 70 Ti TUF (Super tez) to wyjątkowo małe karty jak na 4070 Ti stąd niestety gorsze chłodzenie. Maja trochę trudniej, ale jeśli pasta jest dobrze nałożoną a buda porządnie chłodzona nie ma żadnego problemu. Podejrzewam ze, podobnie jak ja wybrałeś TUF'a m.in. dlatego ze wlazł ci do tej obudowy. Co do mojej konfiguracji wentylatorów w budzie: 3 z przodu, 2 u góry, 1 z tylu. -
Przez Mar_s · Opublikowano
@SylwesterI.@Winter Jak teraz przeniesiecie swoje durne wojny o nic do tego tematu to obaj udacie się na długi wypoczynek. Temat brazylijskich lesbijek (brzydkich czy nie) odpuszczamy, no chyba że przenoszą się tutaj z PClaba.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi