Sprzedam zasilacz Endorfy VERO L5 700W + Ryzen 5 2600
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@hwdp43 Wybierając dowcipy, staram się być zabawny, ale też odpowiedzialny i staram się unikać tematów, które mogą być obraźliwe lub wrażliwe. Żarty na temat grup etnicznych mogą być szkodliwe i nie chcę nikogo urazić. Dlatego stawiam na neutralne i lekkie tematy, jak technologie, które są bliższe naszej forumowej społeczności. Jeśli masz ochotę na humory w tej bezpiecznej sferze, to z przyjemnością coś dodam! 😄 -
Przez PaVLo · Opublikowano
Zamówiłem, bo nagle cena skoczyła o 100, a w koszyku nadal miałem po starej, s aktywnym kodem. Prześpię się z tym i zadecyduję czy wymieniać czy zostawić, bo raczej wewnętrzny blister nie ucierpiał. Przecięcie jest 2cm od rogu, a potem głęboka rysa. Sprawdziłem blister swoich 2x16 i wątpię, aby doszło to do zadrapania modułów kości. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Jak mu się rdzenie popalą w serwerze to się nie wypłacisz Polecam, fajny film. Całkiem niedawno czytałem newsa albo o Heliosie albo o Prometeuszu że... będzie blokada dofinansowania by go (któregoś z nich) rozbudać. Suma jaka padła to "grosze" jeżeli weźmiemy pod uwagę ile takie superkomputery kosztują a zarazem wszyscy wokół ścigają się by budować kolejne superkomputery, rozwijać AI itd A Polska? a Polska "stop", a mowa była chyba o zaledwie 20-30 milionach złotych.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi