Diablo 1
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
@ODIN85Jak? Że na bramkach i za stróżów po nocach pracują gruntownie wykształceni w swoim fachu specjaliści? -
Dlatego mówię, że to wątek po części prześmiewczy. Wystarczy popatrzeć co jest wrzucane. W sumie problem zakażeń HIV i chorób wenerycznych to temat dość poważny. -
Przez 209458 · Opublikowano
Ale to ja się przez ten rok będę musiał z nim użerać. A jest w kratkę. Ja chodze na zakupy z plecakiem, jak robie troche wieksze to jeszcze siata w łapę. Opakowania kaucyjne oddaje na bieżąco, ot wrzucam kilka w plecak jak idę na zakupy. W sobotę chciałem zrobić nieco większe zakupy, wybrałem lokalne sklepy mniejszych sieci (w Biedrze nie lubię większych zakupów, do Lidla mam daleko) i wybrałem takie z automatami. Pierwszy mniej popularny, trochę na uboczu, tam jeszcze nie widziałem nieczynnego automatu, ale tym razem przede mną była kobieta z 2 torbami butelek i druga już tylko z jedną siatką. Automat zapełnił się już tej pierwszej pod koniec drugiej torby. No to idę do pobliskiego sklepu, tam już na wejściu automat wita czerwonym światełkiem, więc w tramwaj kolejny sklep. I znowu automat przepełniony, ale już musiałem te zakupy zrobić, no i jak wychodziłem to już opróżnili, więc za 4 razem się udało.. Nawet jak taka sytuacja trafi się raz na miesiąc to wkurza. Poza tym z tego co widzę, to jeszcze dużo opakowń bez kaucji funkcjonuje, więc system jeszcze jakiś czas będzie dociążany. -
Dlaczego? NATO to sojusz obronny, a jeśli nie, to Putin ma niestety rację w tej i nie tylko tej sprawie. Co nam Iran zrobił, że mielibyśmy się włączać z nim do wojny? Takie wojny (ofensywne) załatwia się samodzielnie albo koalicją chętnych. Ja nie widzę Polski w żadnej wojnie ofensywnej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi