Karta graficzna do ITX (3060)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Finałowy boss w Tales Of Arise, też oczywiście kilka faz, w którymś momencie zrobił się jakimś giga bossem, rozwaliłem go, używając ostatniej buteleczki... i co? I OKAZAŁO SIĘ ŻE ZNOWU WSTAŁ I MUSZĘ GO POŁOŻYĆ RAZ JESZCZE, NIE MOGĄC DAĆ SIĘ TRAFIĆ WIĘCEJ NIŻ 3-4 RAZY. Ale miałem wkurwa, myślałem że wypieprzę komputer przez okno. -
Przez dan254 · Opublikowano
Ja polecam Lies of P,aktualnie przechodzę bo wyszedł dodatek więc sobie odświeżam,Lotf - średnie oceny ale mi się bardzo podoba.Khazan-przeszedlem 2 razy.Dobra gra. -
Przez Vulc · Opublikowano
Sekiro to nikomu niesoulsowemu nie polecę, a nawet tym obytym uczciwie tego nie zrobię. Gra potrafi mocno docisnąć, tam to dopiero jest wymagany refleks. Po sesji z Sekiro, Elden wydaje się grą w szachy. -
Przez Reddzik · Opublikowano
W grach miewamy np 6 buteleczek do leczenia, a boss nawet nie końcowy miewa 2 fazy i weź go tak rozpracuj żeby starczyło na wypicie flaszeczek w razie problemu, a tych może być co nie miara. Bywają takie walki z 3 fazami, wtedy to podchodzi pod perfekcyjne granie, a w takim Sekiro końcowy boss ma 4 życia, za każdym razem odpala się jego "inna wersja", a my nadal mamy zasoby z końca poprzedniej fazy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi