rozbudowa czy wymiana / gry (na ile CPU ma znaczenie)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Wypowiadano się, że akurat te kwestię można było głosować i sprzeciw Belgi nic by nie nie znaczył. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Zimowa wyprzedaż Steam ruszyła wczoraj. Nasz lord Gaben okazał łaskę i sypnął kilkoma naprawdę fajnymi promocjami: Hades II - 87 zł Baldur’s Gate 3 - 186 zł (tak, to nadal jest promocja w przypadku tej gry) Dead Island 2 - 21 zł Tomb Raider I-III Remastered - 41 zł Witchfire - 128 zł Divinity: Original Sin 2 - 48 zł Quantic Dream Collection - 35 zł Command & Conquer™ Remastered Collection - 9 zł Więcej: https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/wystartowala-steam-winter-sale-2025-wybierz-z-nami-najlepsze-promocje-zimowej-wyprzedazy/ -
Przez marko · Opublikowano
Poszukaj sobie schematów części zamiennych. Do jednej wiertarki masz szczegółowy katalog części, do której kupisz najmniejszy element, do drugiej masz schemat szczegółowy zsumowany do jednego elementu zamiennego. Trzeba wymienić łożysko - trzeba pomierzyć i coś dobrać. Nikt tutaj nie pisze, że to zły sprzęt -
Przez Pentium D · Opublikowano
@Send1N ja mam od tego śmieciowe maile, ale nawet tam przychodzi mało spamu z ofertami. Głównie dostaję info o paczkach. W sumie dziwne, że tak mało bo ustawienia mam takie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi