MAFIA 3 PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Ten dodatek do Wiedźmina 3 jeśli rzeczywiście powstaje, to będzie taka platforma treningowa dla Fools theory. Dodatkowo część zespołu która pracuje nad Wiedźmin Remake praktykuje teraz u redów przy wiedźminie czwartym. Mam nadzieję że dzięki temu osiągną kompetencje żeby porządnie zrobić Wiedźmin 1 Remake. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Mordo, bo im tylko o wolność słowa chodzi -
Przez leven · Opublikowano
No i pytanie, czy obecnie działające mody z nexusa będą działać w dodatku ? Modów mam z 30 i nie wyobrażam sobie gry bez nich -
Przez VRman · Opublikowano
O kurde, PRO ABIT to ja bym chciał mieć na koszulce. Z foto legendarnej płyty z lat 90tych nad napisem -
Przez brzecol · Opublikowano
Kiedyś mi wpadła śrubka od przykręcania płyty w system chłodzenia na Z790 (Asus Maximus Formula któraś tam już nie pamiętam, ale cała płyta zabudowana z obu stron metalem - jakoś się to nazywało armor czy cuś). Nie ukrywam, dwie godziny machania, stukania, uderzania itp. Zaklinowała się gdzieś w środku i za cholerę nie chciała się zluzować - już chciałem to dziadostwo całe odkręcić i kładąc ją na blacie stołu usłyszałem grzechotanie luźnej śrubki. Także znam ten ból i wiem, że kilka płyt montowanych przez doświadczonych składaczy poległo w ten sposób (na studiach dorabiałem sobie w Metro Pro Abit zanim przekształciło się/wchłonęło ich Proline)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi