Komputer się resetuje a grafika wchodzi na max obroty
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Każdy głosuje wedle uznania. Ja aktualnie nie mam na kogo głosu oddać. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Zieloni kasę trzepią ale przynajmniej dużo wydają na badania co ciekawe Intel wydał 16mld $, zieloni 12 mld$, AMD 6 mld $: https://www.techspot.com/news/105716-nvidia-nearly-doubles-amd-rd-budget-ndash-intel.html Więcej NVIDIA wydała na rozwój niż zarobiła na Gamingu. Nie ma się co dziwić że postęp w rasteryzacji jest nikły, ważne jest AI i w to leci kasa. Rasteryzacja przy okazji się poprawia. -
Przez Umpero · Opublikowano
Instruction Set na Auto? -
Przez maras2574 · Opublikowano
Zgadza się, pierwsze dwa obszary chciało się grać, po trzecim już mam mieszane uczucia, słabo -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@differentWłasnie 3x mniejszy kraj i biedniejszy też nie wiem o ile, walczy 3 lata i dopiero zaczyna przegrywać. Wiadomo wspomagany sprzętem zachodnim i kasą, ale nie ludźmi. Przegrywają dlatego, że im zaczyna brakować ludzi i sprzętu. Wojna może wybuchnąć dlatego ze ruscy/Putin (jak by go ktoś go np zamordował raczej nic się nie zmieni, duża szansą że na gorsze) uznają że jak im tak dobrze szło, że wygrali trzeba próbować dalej. Zaatakować np kraje bałtyckie. Tylko to już byłby atak bezpośredni na NATO. NATO z USA na czele wtedy musi zareagować i wg mnie wygrali by szybko mając przewagę wszędzie. Przecież satelity NATO wszystkie ruchy wojsk ruskich widzą. Jak się zaczną zbierać gdzieś to z zaskoczenia nie zaatakują
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi