Głęboka modernizacja do 5500
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DITMD · Opublikowano
Obserwowałem grupę stalkerów, których spotkałem w terenie. Razem przemierzyliśmy kilka różnych lokacji. Pomogli mi w walce z bandytami, a później wrócili do głównego obozu. Jeden z nich udał się do jakiegoś domu na odpoczynek, drugi stanął przy barykadzie. Wygląda na to, że ten system jakoś tam działa, a przynajmniej częściowo. -
Przez galakty · Opublikowano
Przerabiałem przy MFS 2020 - niestabilne UV. I nie ma co się bronić, MFS jest bardzo czuły, u mnie CPU było niestabilne. -
Przez galakty · Opublikowano
Ciekawe kiedy modderzy wydadzą paczkę łatek... bo na devów nie ma co liczyć -
Przez boban666 · Opublikowano
No właśnie coraz bardziej skłaniam się ku temu , że właśnie te gry w które gram korzystają z kiepskich silników UE i Unity. Z kolei Raceroom jest na DX9. Gdzieś kiedyś czytałem wywiad z CEO od Kunos Simulazioni , że UE średnio nadaje się to tego typu gier i ze AC Evo będzie już na ich autorskim silniku. Masa ludzi ma tez problem z stutterem w EA WRC , które też jest na UE , a na necie jest setki watkow gdzie ludzie opisuja problemy z UE i Unity. Ale broni nie skladam 😁 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Podejrzewam ze w "podstawowych" samolotach nie zajedziesz silnika itp. Chociaż mailem nadzieje ze Asobo da taka możliwość w tym simie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi