Przejście na stronę czerwonych - czy jednak pozostać w obozie niebieskich
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
No to już w ogóle fajny deal. Trzeba polować. -
Przez azgan · Opublikowano
Czekam na Part III https://www.ppe.pl/news/357934/nowa-gra-od-naughty-dog-potwierdzono-powrot-gwiazdy.html -
Przez Badalamann · Opublikowano
Wysyłać kogoś na wojnę? Ja? Cieszę się że tak wysoko mnie cenisz, ale niestety nie mam takich możliwości/władzy Gdyby było inaczej to pisałem tu jakby wyglądało nasze zaangażowanie, tzn co powinniśmy od dawna robić. P.S. Spotkałem się z opinią, całkiem logiczną, że jeśli Trump faktycznie osłabi udział USA w NATO, to Rosja to wykorzysta i w ciągu kadencji Pomarańczowego napadnie na któreś z Państw Bałtyckich, może na wszystkie naraz i na nas (przesmyk suwalski). Atak na Bałtów w sumie zapowiadają. Oni tez muszą sporo wiedzieć bo zaczęli silnie fortyfikować granicę, mimo że to straszy społeczeństwo i biznes. A zarządzanie eskalacją zagwarantuje ruskim, że walki będą na niewielkim terenie. WB ostatnio informowała że są gotowi walczyć na wschodniej flance NATO w każdym momencie. To też ostrzeżenie o tym, że taka możliwość jest bardzo prawdopodobna. Z kolei Rosja ściąga i włącza do sił uderzeniowych siły z Korei Płn. Sami tez przestawili się na gospodarkę wojenną, dożynając tym jeszcze bardziej cywilną. P.S.2 Jeśli prześledzicie media, w tym te największe, a w nich wypowiedzi czynnych polityków i generałów NATO, to zobaczycie że "oswajają" zachodnie społeczeństwa z perspektywą wojny. Bo byliśmy przekonani że w Europie to się już nie wydarzy. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Patrząc jak pracują Redzi to Wiesiek4 pewnie 2027/2028 a o Cyber2 nie ma nawet co wspominać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi