AC Origins RX 7900XT
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Zmiana z B450 na B550 nie ma sensu. Byłem tam. Co do utraty wydajności PCI-E 3.0 i 4.0 to jest na tyle marginalny, że jak nie mamy do czynienia ze skrajnie wykastrowaną kartą (6500XT PCI-E x4) to nie ma co sobie tym głowy zawracać. Zmiana z R5 3600 na 5600 zrobi robotę. Na B450 można poszaleć i wziąć z czasem nawet coś pokroju 5700x3D czy tam 5800x3D. Co do grafy podtrzymuje zdanie, że najlepszym wyborem (jeżeli budżet jest ciasny) jest nowy RX 6750XT chociaż wolałbym dopłacić do 7700XT. Jeżeli RT koniecznie, to nówka RTX 4060 lub używki 4060ti chociaż są to biedne opcje z 8GB VRAM (thanks Nvidia!) -
Przez Gret · Opublikowano
@Umpero nie wiem w sumie, przeinstalowałem sterowniki do karty, zainstalowałem sterowniki do monitora i przy ustawianiu kalibracji wyłączyłem całkowicie drugi monitor. PS. Jak polecasz ustawić HDR na high czy medium? -
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
Mirage chyba nie ma, ale Valhalla, Odyssey i Origins są, tak jak sporo starszych części. I tak, mając pakiet Extra i Premium można je ogrywać do woli. Co do DLC - pewności nie mam, ale chyba nie są dostępne w ramach abonamentu. -
Przez maras2574 · Opublikowano
U mnie w końcu się pokazała w Windows Update, ale póki co się wstrzymuję. Wolałbym format zrobić, ale czasu brak Po takich dużch aktualizacjach różne cuda mogą się dziać -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Cena dobra, ale w outlecie można dorwać dużo taniej. Ja kupiłem za 2455zł w opakowaniu zastępczym i z rysą (wg opisu) a w praktyce z odpryskiem na padzie. Przełożyłem napęd z mojej slimki i jestem bardzo zadowolony. Zamówiłem na AliExpress cover plate za 40zł na dziurę po napędzie i pogoniłem starą konsolę za 1300zł. Zmiana na plus, najbardziej podoba mi się dysk 2tb. Pssr wypada różnie, w spidermanie 2 czy the crew jest spora różnica na plus ale w takim silent hill 2 czy avatarze to bardzo na minus jak stanieje poniżej 3k albo uda się wyrwać z outletu to spoko, ale sens wydawania 3,3k I więcej na tę konsolę jest moim zdaniem dyskusyjny.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi