Co myślicie o Ryzenie 7600X3D?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
@GordonLameman Pamiętam dużo rzeczy ale to nie temat na dywagacje kredytowe Polski. Ale można powiedzieć że Rosja już za pół roku odczuje to co się dzieje z inflacją, stopami i spadkiem wartości rubla. Bank Rosji rozkazał skupowanie obligacji, drukarki robią brrrrr a bank Rosji zakazał wymiany walut do końca roku. Najważniejszą jednak wymianą walutową jest dolar - yuan, oraz rubel - yuan bo czarny rynek będzie pochłaniał każde ilości dolarów a ulica musi zaspokoić się chińska waluta, której w obiegu już jest 60-70% Trochę to trwało, ale gospodarka Rosji powoli staje się niewydolna. Rosja również nie może zwiększyć ilości dóbr na sprzedaż bo mają rekordowo niskie bezrobocie (coś co jest również niedobre dla gospodarki w pewnych momentach, nawet dla Polski obecnie). Mimo niskiego bezrobocia rąk do pracy nadal brakuje bo mężczyźni są wysyłani na front, a z tyłu widzimy kolaps infrastruktury bo nie ma komu jej naprawić. https://www.money.pl/gospodarka/historyczne-zalamanie-kursu-rubla-wobec-juana-rosja-placi-cene-za-decyzje-z-czerwca-7097213169355360a.html -
Przez muszka · Opublikowano
Dawać już te karty bo mi się 9800x3d w kompie nudzi -
Przez Paw79 · Opublikowano
Idź tam ponownie, sprawdź plamę krwi na ziemi obok wielkiej "twarzy" (po jej prawej stronie), a następnie porozmawiaj z Rogierem w Twierdzy Okrągłego Stołu. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Widzę, ze nie tylko ja widzę brak oświetlenia. -
Przez tom25 · Opublikowano
Duże napięcie vcore,duża moc 273W problem przylegania chłodzenia do procesora,pasta termoprzewodząca,przyczyn może być wiele i się sumują. U mnie po uv nad NH-D15S z ramką
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi