Kupię 7800X3D najlepiej nowy z gwarancją
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
10 lat, pod warunkiem, że nadal będą mieli władzę, a tu za kilka miesięcy może się okazać, że jak się odpowiednio nie zmobilizujemy, sprawiając obecnemu rządowi ich człowieka Prezydentem, to miejsce w pałacu zacznie rezydować kolejny z PiS-u i wszystko szlag trafi z rozliczeniami, nawet w skrajnym scenariuszu rząd straci mandat do rządzenia już w przyszłym roku . -
Przez galakty · Opublikowano
A to prawda, wygodne ładowanie i fajnie się prezentuje. Ogólnie polecają mocno Mobapad 6 HD czy jakoś tak, ale ja wolałem styl Steam Deck -
Przez Jaycob · Opublikowano
Ja używam tylko do ładowania i estetyczne mi lepiej pasuje jak jest w docku, niż miałby leżeć gdzieś. Może i bym grał w docku, ale te 1080p na 48-65" to dla mnie już za mało. -
Przez Dirian · Opublikowano
To pod 10600k GPU jak wyżej. Co do ITX-a to widziałbym to tak: https://www.morele.net/inventory/info/8c19b7c2/ Wrzucicie do koszyka swojego to promki wlecą m.in. na GPU. Jeśli za drogo to schodzimy z GPU do poziomi RTX 4070 Super: https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-rtx-4070-super-gaming-x-slim-12gb-gddr6x-13166812/ Ale w miarę możliwości warto dopłacić wg mnie do 4070 Ti S żeby mieć już te 16GB VRAM, no i odczuwalnie wyższą wydajność. Chyba, ze się dorwie jakiegoś 4070S w dobrej cenie tzn poniżej 2900 zł, to wtedy do rozważenia. Oczywiście nie szukałbym modeli z najtańszymi chldzeniami typu Palit Dual bo w ciasnej budzie będzie taka karta głośna. -
Przez Maxforces · Opublikowano
Wszystkie sprawne, w kompach gf2 i voodoo banshee i s3 savage
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi