Wygląda źle. Nie wiem co mnie bardziej odrzuca, menusy i UI czy samo to co pokazali w trailerze. Dla mnie hard pass w tej chwili po nudnej jak flaki jedynce.
Przepraszam za oftop.
@Rafe w twoim starym zasilaczu najpewniej kondensatory poszły sie grzać na stronie pierwotnej. I najlepiej sprawdzić też wszystkie kondensatory na stronie wtórnej.
Ze starym zasilaczem co najpewniej będziesz robił, wyrzucał czy sprzedawał?
Jesteś gotów iść na wojnę z Rosją po to żeby Ukraina nie przegrała tej wojny i żeby jej nie „sprzedać” Rosji?
To co piszesz nie ma cienia logiki. Z jednej strony narzekasz że za ci od sprzeda Ukrainę, a z drugiej na to że gdy Ukraina potrzebuje żołnierzy to pieprzysz coś o Żeleńskim.
Mas dwubiegunówke? Bo te brednie się wzajemnie wykluczają.
Czemu w ogóle żołnierzy nazywasz mięsem armatnim? Jak Ukraina ma nie przegrać bez żołnierzy?!
https://wiadomosci.onet.pl/kijow-poprosil-kraje-ue-o-obnizenie-wyplat-dla-ukrainskich-uchodzcow-by-sprowadzic/p344nwl?utm_source=wykop.pl_viasg_wiadomosci&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2
Mięso armatnie Żeleńskiego i oligarchów się kończy i chce żebyśmy my wysłali ludzi na śmierć, powinniśmy zrobić odwrotnie przyjąć i uratować jak najwięcej Ukraińców do pracy , mają pracować w Polsce na nasz dobrobyt i się spolszczyć , pier.... Żeleńskiego i skorumpowaną Ukrainę
Wysyłać tam tylko kryminalistów ukraińskich ale Polskich też
Rekomendowane odpowiedzi