morfzy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Odkąd włączyłem dzisiaj komputer ciągle wyskakuje mi takie okienko eseta na którym przybywa coraz więcej wiadomości.
Galvatron 17 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Może coś złapałeś. Zrób całościowy skan Esetem i Malwarebytes Anti-Malware.
morfzy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2024 Godzinę temu, Galvatron napisał(a): Może coś złapałeś. Zrób całościowy skan Esetem i Malwarebytes Anti-Malware. Zrobiłem oba i nic nie dało, jest jeszcze coś co mogę spróbować zrobić?
morfzy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2024 Godzinę temu, Galvatron napisał(a): Może coś złapałeś. Zrób całościowy skan Esetem i Malwarebytes Anti-Malware. VirusTotal pokazuje że tylko eset coś wykrywa
morfzy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2024 30 minut temu, raven555 napisał(a): Wrzuć komplet logów z FRST Addition (1).txt FRST (1).txt
raven555 4 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Opublikowano 3 Grudnia 2024 W logach tylko kosmetyka, wklej do notatnika poniższy tekst: Cytat HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender: [DisableAntiSpyware] Ograniczenia <==== UWAGA HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender: [DisableAntiVirus] Ograniczenia <==== UWAGA S3 EAAntiCheat; system32\drivers\eaanticheat.sys [X] U3 NTKDaemonService; Brak ImagePath EmptyTemp: EmptyEventLogs: Plik zapisz jako FixList.txt i w FRST naciśnij NAPRAW Zrób pełny skan systemu za pomocą EEK --->> https://www.emsisoft.com/en/home/emergency-kit/ Wywal wszystko co znajdzie a raport z usuwania wrzuć na forum
Rekomendowane odpowiedzi