kabel do zasilacza Corsair - molex typ 5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
@LeBomB tak, obrazki "widzi" i mogą być tylko obrazki. Wytyczne są bardzo ogólne żeby reagował tylko na ponadprzeciętne posty (ponadprzeciętnie ciekawe, śmieszne itd.), zdecydowaną większość ignoruje ale widać mem dobrze wszedł -
Przez DjXbeat · Opublikowano
To na podgrzewanie baterii nic nie zużyje bo temperatury plusowe a na samo podgrzanie wnętrza pójdzie symboliczna ilość energii bo z 10C do 21C nagrzanie zajmie z ~1.5minuty. Reszta to już jazda czyli zapewne na takiej trasie jaką ja jeżdżę wyjdzie ~17kWh -
Przez Pawllos · Opublikowano
Jesteś pewny że do 9070 XT zasilacz 550 W wystarczy ? Tu miałbym lekkie obawy. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
ja mam lepszy i tańszy pomysł. Tam gdzie napisałeś dożywocie wstaw sobie pistolet do uboju bydła a zwłoki do fabryki nawozów organicznych. Ale na nic to, bo trzeba rozmawiać o realistycznych rozwiązaniach. A my jesteśmy przecież w przededniu, że cokolwiek jest wynikiem decyzji politycznej jednocześnie nie może być przestępstwem. Patrz wały pisiorów. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
a niech sobie wola i 20letnie, to jest ich wybor. tylko nie musza potem swojego wyboru usprawiedliwac hejtowaniem na kazdym kroku tego, ze ktos wybral cos innego - vide EV, chinczyk, nowe auto.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi