Obudowa be quiet! Pure Base 500 z oknem i dodatkowym mesh frontem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Chiny też nie bez powodu skupują złoto, podobnie jak banki centralne. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Tether-kupuje-tyle-zlota-co-panstwa-Zapasy-trzyma-w-szwajcarskim-bunkrze-przeciwatomowym-9075313.html -
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie ma co liczyć na tańsze OLEDy? np do ok maks 1500zł?Najlepiej poniżej 2tyś. Komp chodzi od rana do wieczora czasem z większą lub mniejszą przerwą, więc wypalenie może być realne bo przecież nie tylko gram. Wszystko co nowe w jakiejś bliższej czy dalszej przyszłości to pewnie "premium" więc i cena odpowiednia do tego. Alternatywa to AOC Q27G3XMN, który już tutaj co niektórzy mieli i widziałem opinie, nie wiem czy wyjdą jakieś podobnie cenowo mini ledy. Ponoć miga i do tego brak certyfikatu gsync compatible, kąty takie sobie, no i szkoda braku hdmi 2.1, bo obok monitora mam na biurku PS5 ale nie da się mieć wszystkiego. Za 4k to się rozglądam. Taka przyszła do mnie myśl o wymianie. Mógłbym nawet zaryzykować tego AOC ale to nie OLED ale tańsza alternatywa, która też powinna być spoko, te ciemne motywy wyglądają dziwnie na tym monitorze- tak wiem brak kontrastu -
Przez GordonLameman · Opublikowano
500 zł/rocznie mi wychodzi. Za pompę pewnie tyle samo. -
Przez dannykay · Opublikowano
A przy gazie nie robisz serwisów? Tu bym się różnic nie doszukiwał. Problem w przypadku pomp ciepła leży gdzie indziej. Niskie kompetencje „fachowców”. Źle dobierane pompy, źle ustawione itp. U mnie mogłoby być mniejsze zużycie, ale trzeba powalczyć z ustawieniami przepływów w podłogówkę i samej pompy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi