Obudowa be quiet! Pure Base 500 z oknem i dodatkowym mesh frontem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Witam! Od jakiegoś czasu zauważyłem micro stuttering w grach. Zrobiłem testy latencymon i mam takie coś (przepraszam, że zdjęcia zamiast zrzutów ekranu). -Karta graficzna rtx 4080 super kfa2 -procesor AMD 7 9800x3d -ram patriot cl30 6000MT/s, -zasilacz fsp 1000w Vita gold -płyta ASRock x870 riptide wifi z biosem 3.15 Włączone Expo i pbo -20mV. Windows 11 Monitor MSI mag 401qr 3440x1440 21:9 40" -
Przez leven · Opublikowano
No i kogo Nasze marudzenie obchodzi ? Bogatemu wolno (Nvidia) Nie kupisz zielonego, nie masz pełnego dostępu do wodotrysków. -
Przez tgolik · Opublikowano
To fakt, że mierzyli w inny moment rynkowy. Redzi rozróżniają jednak działania informacyjne, z którymi mamy do czynienia teraz - te planowali rozpocząć ok. 2 lat przed premierą. Od działń marketingowych. Te planują rozpocząć rok przed premierą. Ich głównym elementem ma być ogłoszenie daty premiery i rozpoczęcie zbierania preorderów. A także różnego rodzaju cross-promocje z innymi markami handlowymi (buty, pady, dedykowane konsole itp.). I właśnie w tej części nie trafili z Cyberpunkiem - nadmierne przesunięcie daty premiery sprawiło, że część produktów (merchu) trafiło na rynek grubo przed premierą gry. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Nie ma na to nawet mocy, podbij rozdziałkę, FPS i na tym koniec, mityczna moc topowych GPU rozpływa się w szarej rzeczywistości. -
Przez Gret · Opublikowano
Skończyłem kampanię 31h i 125śmierci fajna to była przygoda. Szczególnie pierwsze przejście na normalu. Ale teraz trzeba to zredukować o 1/3 w następnych przejściach
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi