Jaycob 3 001 Opublikowano Środa o 09:19 Autor Opublikowano Środa o 09:19 Yep, ja nie wiem, jak ja po takiej walce w Onimushy wejdę kiedyś w tego Dawnwalkera. Oj, co to będzie za przepaść. 1
caleb59 2 423 Opublikowano Środa o 09:30 Opublikowano Środa o 09:30 Ja powiem tak - Sekiro od From Software przy tej grze to gówno. Powinni uczyć się jak się robi dobry i uczciwy system parowania od Capcomu.
j4z 1 995 Opublikowano Środa o 09:33 Opublikowano Środa o 09:33 Tutaj postać bardzo szybko się ogarnia, czy to po nietrafionym parowaniu czy po ataku. Prawie od razu możemy kolejny raz parować.
caleb59 2 423 Opublikowano Środa o 09:52 Opublikowano Środa o 09:52 Później można sobie załatwić ulepszenie, gdzie nawet podczas wyrzutu w powietrze można zrobić fikoła i wrócić na nogi bez większej szkody.
ODIN85 5 175 Opublikowano Środa o 10:35 Opublikowano Środa o 10:35 Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Yep, ja nie wiem, jak ja po takiej walce w Onimushy wejdę kiedyś w tego Dawnwalkera. Oj, co to będzie za przepaść. Mówiłem że tamto pierwsze
dawidoxx 1 186 Opublikowano Środa o 12:35 Opublikowano Środa o 12:35 3 godziny temu, caleb59 napisał(a): Ja powiem tak - Sekiro od From Software przy tej grze to gówno. Powinni uczyć się jak się robi dobry i uczciwy system parowania od Capcomu. Skill issue i nie obrażaj pan sekiro, bo to akurat dobra gra i system parowania ma dobry 2 2
j4z 1 995 Opublikowano Środa o 13:25 Opublikowano Środa o 13:25 Ostatnia faza bossa o imieniu Burai Spoiler była ciężka. Trochę się z nim tłukłem i wygrałem o włos. 2
caleb59 2 423 Opublikowano Środa o 13:36 Opublikowano Środa o 13:36 BuraI padł za pierwszym razem. Jesteś albo za słabo dopakowany (mało eksplorujesz i zbierasz loot/zadania poboczne) albo masz problemy z parowaniem.
ODIN85 5 175 Opublikowano Środa o 13:45 Opublikowano Środa o 13:45 18 minut temu, j4z napisał(a): Ostatnia faza bossa o imieniu Burai Ukryj zawartość była ciężka. Trochę się z nim tłukłem i wygrałem o włos. Grasz na low?
j4z 1 995 Opublikowano Środa o 14:31 Opublikowano Środa o 14:31 Z yt screen żeby pokazać jak wygląda 😀 1
userKAMIL 1 297 Opublikowano Środa o 17:33 Opublikowano Środa o 17:33 W końcu z tego miasta dalej ruszyłem. Ta lokacja z podziemnym laboratorium świetnie wygląda! 1 1
maras2574 1 236 Opublikowano wczoraj o 02:32 Opublikowano wczoraj o 02:32 (edytowane) Panowie jak z tą aktywacją gry Bo chcę kupić od kogoś grę z promki AMD. Muszę podać swoje dane do Steam żeby sprzedający mi ją aktywował, czy jak to wygląda Czy wystarczy że on grę aktywuje na swoim koncie AMD i wygeneruje klucz ? Okazało się że mam konto AMD Wystarczy żeby na tym koncie aktywował ? Edytowane wczoraj o 02:55 przez maras2574
ODIN85 5 175 Opublikowano wczoraj o 03:26 Opublikowano wczoraj o 03:26 53 minuty temu, maras2574 napisał(a): Panowie jak z tą aktywacją gry Bo chcę kupić od kogoś grę z promki AMD. Muszę podać swoje dane do Steam żeby sprzedający mi ją aktywował, czy jak to wygląda Czy wystarczy że on grę aktywuje na swoim koncie AMD i wygeneruje klucz ? Okazało się że mam konto AMD Wystarczy żeby na tym koncie aktywował ? Jak nic nie zmienili to konto amd starczy. 1 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano wczoraj o 04:55 Opublikowano wczoraj o 04:55 Nie wiem co w tych porównaniach wypada lepiej? W ogólne porównywanie gry z 2019? roku, do nowej gry jest bez sensu... Widzę że oni będą porównywać GTA do GTA VI
maras2574 1 236 Opublikowano wczoraj o 05:11 Opublikowano wczoraj o 05:11 15 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Widzę że oni będą porównywać GTA do GTA VI Komicznie by to wyglądało 1
barti_srarti 12 Opublikowano wczoraj o 05:25 Opublikowano wczoraj o 05:25 2 godziny temu, maras2574 napisał(a): Panowie jak z tą aktywacją gry Bo chcę kupić od kogoś grę z promki AMD. Muszę podać swoje dane do Steam żeby sprzedający mi ją aktywował, czy jak to wygląda Czy wystarczy że on grę aktywuje na swoim koncie AMD i wygeneruje klucz ? Okazało się że mam konto AMD Wystarczy żeby na tym koncie aktywował ? Tak, mi pomógł jeden użytkownik forum z aktywacją i podałem mu tylko konto AMD rewards 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano wczoraj o 06:20 Opublikowano wczoraj o 06:20 Godzinę temu, maras2574 napisał(a): Komicznie by to wyglądało Podobnie jak porównywać gry które dzieli 7 lat... wiem, wiem wyolbrzymiam, ale nie czaję dalej co ma takie porównanie na celu? @azgan wyjaśnisz bo nie mam chęci oglądać i wyciągać wniosków, no chyba że Sekiro wychodzi na tą "lepszą" grę to wtedy jest śmiech na sali.
caleb59 2 423 Opublikowano wczoraj o 06:22 Opublikowano wczoraj o 06:22 U AMD jest po ludzku - wystarczy login/hasło do konta amdrewards - sprzedawca aktywuje voucher mając w kompie sprzęt objęty promocją, Ty sam łączysz konto amdrewards ze swoim kontem Steam i to tyle. Nvidia poleciała ostro w ciula i tam od A do Z musisz dostarczyć sprzedawcy wszystkie dane, łącznie z loginem/hasłem do konta Steam - cały proces musi być przeprowadzony od początku do końca przez sprzedawcę co jest upierdliwe i zrobiło się mega ryzykowne. 1
Radio Tirana 1 737 Opublikowano wczoraj o 06:46 Opublikowano wczoraj o 06:46 18 minut temu, caleb59 napisał(a): U AMD jest po ludzku Najbardziej po ludzku jest u Intela. Po aktywacji kodu po prostu wyskakują klucze na Steam, z którymi możesz zrobić cokolwiek. Żadnego łączenia kont Steam, czy to samodzielnie czy przez osobę aktywującą kod. 2
Jaycob 3 001 Opublikowano wczoraj o 07:17 Autor Opublikowano wczoraj o 07:17 2 godziny temu, azgan napisał(a): 10 min18sec - to jest łatwy tryb? Wciśnij teraz spację?
maras2574 1 236 Opublikowano wczoraj o 08:01 Opublikowano wczoraj o 08:01 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Podobnie jak porównywać gry które dzieli 7 lat... wiem, wiem wyolbrzymiam, ale nie czaję dalej co ma takie porównanie na celu? Ale wyobraź sobie porównanie GTA z PSX, z widokiem z góry vs GTA VI
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano wczoraj o 08:06 Opublikowano wczoraj o 08:06 Patrząc co oni porównują, to porównanie GTA do GTA V czy VI jest całkiem realne i dziw mnie bierze że jeszcze takiego porównania nie zrobili
Rekomendowane odpowiedzi