milan 0 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witam, Posiadam płytę główną Gigabyte Z590M GAMING X, posiada ona dwa miejsca pod M2 czym się różnią M.2 PCIe NVMe 3.0 x4 / SATA - 1 szt. M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 - 1 szt. Pytanie dotyczy chęci dokupienia M2 1TB na dodatkowe miejsce.
MajQ 5 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu różnica jest w prędkości linii PCIE. na 3.0 x4 masz max 4GB/s a na 4.0 4x dwa razy więcej - 8GB/s.
kamilos69 54 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Różnica jest nie tylko w prędkościach. 56 minut temu, milan napisał(a): M.2 PCIe NVMe 3.0 x4 / SATA - Do tego slotu możesz włożyć dysk m.2 sata lub m.2 nvme. 57 minut temu, milan napisał(a): 1 szt. M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 - 1 szt. A do tego tylko m.2 nvme. 58 minut temu, milan napisał(a): Pytanie dotyczy chęci dokupienia M2 1TB na dodatkowe miejsce. Po kosztach to NM710 jest ok.
milan 0 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) A jestem w stanie sprawdzić na jakim złączu mam obsadzoną swoją m2? Aktualnie posiadam Kingston 500GB M.2 PCIe NVMe KC2500 co byście doradzili żeby doładować kolejną m2 Pojemność:500 GB Interfejs:PCIe NVMe 3.0 x4 Prędkość odczytu:3500 MB/s Prędkość zapisu:2500 MB/s i czy wrzucac na nowy dysk system czy zostawić na tym i dokupić tego NM710 ? Edytowane 3 godziny temu przez milan
kamilos69 54 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, milan napisał(a): A jestem w stanie sprawdzić na jakim złączu mam obsadzoną swoją m2? Ściągnij panel boczny obudowy i użyj oczu. Godzinę temu, milan napisał(a): i czy wrzucac na nowy dysk system W jakim celu? Chyba jedynie z nudów. Edytowane 2 godziny temu przez kamilos69
Rekomendowane odpowiedzi