Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Odbyłem ostatnio ciekawą rozmowę z osobą, która miała do czynienia z osobami studiującymi game dev na jednej z polskich uczelni. I to nie tak, że są jakieś wyjątki, ale całe roczniki, jeden po drugim to w 90% jakieś Julki z najbardziej spranymi mózgami w stronę LGBT. Usłyszałem to od osoby, która ma w sumie takie lewicowe poglądy więc ja nie wiem co on zobaczył jak uznał, że to wariatkowo. A teraz pomyślmy co się dzieje na zachodzie jeśli w Polsce jest taka tendencja w tym obszarze. -
Przez leven · Opublikowano
Ofkors testy muszą być i cena musi spaść, bo pewnie będzie 1000zł+ na początku. No i sterowniki do tego czasu pod serie 5xxx powinny być już w miarę dopracowane, bo na razie coś kuleje patrząc na wpisy na forach. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Ten benchmark jedzie tylko na GPU, procek ma minimalne znaczenie. -
Przez MSky7 · Opublikowano
Podłączałem LG C2 długimi optykami, tanimi i drogimi, i efekt nie był zadowalający. Powracający problem był z utratą synchronizacji GSync. W końcu udało mi się z normalnym, ale bardzo dobrej jakości kablem miedzianym, który działa bez problemu od dwóch lat. -
Przez skunRace · Opublikowano
Jedynka to była masakra, bo w momencie jak wychodziła topowe procesory wymiękały i po kilku latach dopiero procesory dawały tam radę. Nie wiem na ile ten test jest miarodajny, ale według niego w KC2 jest zupełnie inaczej. Żeby mieć ze strony procesora okolice 90-100 klatek wystarczy już taki 5600X/ I5 11600K. Żeby nie mieć spadków poniżej 60 klatek wystarczy nawet jakaś i3 10100/ Ryzen 3600X Coś mi się wierzyć nie chce. W jedynce żaden topowy procesor na tamte czasy nie trzymał stabilnych 60 klatek. Chyba dopiero 13gen Intela nie spadała poniżej 60 klatek 3 lata po premierze gry. https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/kingdom-come-delivery-ii-test-gpu-cpu
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi