Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kabor · Opublikowano
Darmowy z logowaniem. Jednak tak samą durną odpowiedź dał mi jak wpisałem bezpośrednio w google potem przeszedłem do wersji z logowaniem aby rozwinąć tą durnotę dalej . Ogólnie darmowego GPT uważam za totalnie nie przydatnego bo powyższy przykład to tylko jeden z wielu w którym całkowicie mi nie pomógł. O przepraszam, macie całkowitą rację raz mi pomógł znaleźć mema po opisaniu i tyle - tylko do tego się nadaje. -
Przez bergercs · Opublikowano
Obraca się w górę to zmniejsz się czułość, w dół zwiększa i tyle. Chłop się rozd..pcył przez oszczędności producenta na manetce - jak zwykle "atak na ukochanego producenta". Zastosowali debilne klamki - przecież można w razie wypadku ludzi przez okno wyciągnąć. Autom lecą dowody przez brak wprowadzenie "przycierania" po każdym uruchomieniu - wina właścicieli. Musk nasrałby wam na fotel kierowcy i też byście klaskali uszami. -
Przez pawelsake · Opublikowano
W piwnicy dokopałem około 1 kg RAM, nawet coś do lapka by się znalazło. Jako że mamy kryzys, mogę chcieć odsprzedać? Gdzie się z tym zgłosić? Na OLX wiedzę moduły nawet po 300 zł chodzą. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Welcome to Derry obejrzane. Dobry serial. I wygląda że będa kolejne sezony, dziejące się podczas wcześniejszych okresów aktywności Pennywisea. -
Przez Godlike · Opublikowano
Mam to samo zdanie, pozatym gra też robiona pod konsole więc pewnie starcia na dużo mniejsza skalę będą, mapy bitewne mniejsze też pewnie będą, więc ta co pokazali urywek to faktycznie może nie być żaden przypadek tylko rzeczywistość no bo przecież konsole by splonely A tego największego total Wara którego tak hucznie zapowiadali to chyba tylko pod względem mapy kampanii będzie która faktycznie może być dupna, ale niech zepsują tego TW, niech się poświęci dla dobra Medivala III 😁
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi