Ignorowanie tematów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
@JeRRyF3D No i właśnie o to chodzi. Ja z mocy 4090 jestem mega zadowolony. Ta karciocha to mega kozak, po przesiadce z RTX 3080 dała mi ~200% w rastrze i jeszcze więcej w RT. Ale jak odpalam takiego Stalkera i widzę jak ta moc jest poniewierana i marnowana przez twórców gry którzy po prostu wypuścili jednego wielkiego babola to szlag mnie trafia -
Przez Doamdor · Opublikowano
Nerkę i pożyczkę u bociana. Kurteczka lubi takich klientów, powinien wystawić RTX 5090 w przedsprzedaży. W 2026r nowy wymiatacz, w nowej wyższej cenie. -
Przez ryba · Opublikowano
tak jak wyzej - ochronisz lekko sile nabywcza tej kwoty przed inflacja, ale obecnie to i tak wyjdzie "strata". Z drugiej strony jak masz 50/100k czy nawet wiecej luznej gotowki z ktora nie wiesz/nie masz co zrobic przez dluzszy czas, to oczywiscie zeby lepiej to lezalo na lokacie (czy tam obligacje skarbowe) niz na zwyklym koncie w banku. Jedyny minus tego zabiegu, to nie masz tej kasy pod reka w razie W i naglej potrzeby. -
Przez STALKER · Opublikowano
Jak ominąc te pieprzone szadery ? bo zaraz wyleci to z dysku. -
Przez Gret · Opublikowano
Chciałem sobie wieczorem pograć, ale sobie nie pogram bo gra się nie uruchamia, sypię UE crash przy starcie... Normalnie jakaś komedia z tymi grami teraz.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi