PC odpala ale na monitorze no signal
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wowo89 · Opublikowano
dlatego przy testach tego starego złomka pisałem że responsywność systemu wzrosła -
Przez ernorator · Opublikowano
No właśnie nie wiem co napisał. Gram w gry, działa. Oglądam YT, działa. Prądu bierze dużo bo tak go ustawiłem ale co mi się podoba, jak włączę np. WoT gdzie karta się nudzi to mam 2600-2800 MHz i bierze 130-180w. W space marine 2 potrafi przy młynie siorbnąć 550w ale na cichym biosie już nie przekracza 390. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
No zależy jeszcze o jakich modach mówimy bo jeśli chodzi o textury/meshe/3d objects w rozdzielczości 4k+ to niezależnie czy będzie to Cyberpunk, MFS czy Total War to będzie zapychać vram pod korek 😀 Sprawdź sobie np. Elden Ring z pełnym texture pack'iem 4k ile vramu Ci połknie. Pełny set z teksturami waży jakieś 110gb 😀 ale warto pobrać. Ja polecam. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Kurde ile to już stron z problemem wyglądu Ciri? Ludzie, przecież będą mody jak będzie wam się nie podobać. Jak dla mnie najważniejsze by gra była wciągająca. -
Przez Send1N · Opublikowano
@Reddzik pamiętaj o tym że Art385 to jest typowy grzebacz a tacy częściej coś sami sobie psują od nadmiaru grzebania przy sprzęcie żeby to później naprawić podejrzewam że 90% osób nawet nie wie o czym tam wyżej napisał jeżeli ktoś nie pamięta starych czasów pclaba
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi