Komputer do 7-8k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez boban666 · Opublikowano
Takie coś znalazłem , ale ja nie używam MSI AB 😭 -
Przez Adikon · Opublikowano
3440x1440, ale nawet na 720p takie jajca są. Podobno poprawili, ale @boban666testował już tyle opcji, że jak sam napisał "zna klucz windy na pamięć". Nie miałem nic do stracenia, więc spróbowałem. Wentylatory CPU i obudowy ogarnąłem w biosie, bios default settings, karty graficznej nie ruszałem (niech wieje), ale niestety jak było tak jest. Może jakieś kosmetyczne poprawki. Kolega @boban666zrobił to już kilkanaście razy co też nie przyniosło rezultatu. Patrząc na wykresy w necie choć dużo ich nie znalazłem to ludzie też mają takie spadki w capframex. Mam jeszcze jakieś gry, więc chętnie odpalę jakiś test jeszcze tylko wątpię, że będzie lepiej. Cały czas mnie nurtuje pytanie dlaczego zmiany na niższe ustawienia graficzne praktycznie nic nie zmieniają? Oczywiście jestem Tobie i innym bardzo wdzięczny za dotychczasową pomoc. Cały czas liczę na szczęśliwe zakończenie tej całej sytuacji, a też potrafię się odwdzięczyć i nie rzucam słów na wiatr. Sterowniki chipsetu wrzuciłem, ale nie adrenaline tylko same stery. Pisałem do AMD wcześniej i mi je podrzucili (to znaczy link do nich). https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/x870e.html Wyniki w cinebench 24 na multicore 1364 teraz wyszły jeśli to ma jakieś znaczenie choć pewnie nie. Temperatura max 83,6 dokładnie. W idle 49. -
Przez miki333 · Opublikowano
Witam, w marcu tego roku zakupiłem używanego laptopa ASUS x556uqk. Chodzi bardzo dobrze, szybko, natomiast mam pytanie odnośnie grania na nim. Ostatnimi czasy gry zaczęły klatkować przez dłuższą chwilę , w tym momencie odgłos wentylatora zwalnia, po chwili gra działa płynnie i tak w kółko, zrobiłem formata, problem zniknął natomiast wiem z doświadczenia tego modelu że za jakiś czas gry znów zaczną klatkować. Czy to może być wina słabego chłodzenia tego modelu, przegrzewania się laptopa? W League of Legends przykładowo mam 73 stopni na GPU i 75 na CPU , w bardziej wymagających grach te wartości dochodzą do ponad 80 stopni (używam programu HW monitor. Wcześniej tego problemu w graniu nie było , cały czas gry chodziły płynnie, natomiast mimo wszystko laptop podczas grania się mocno grzeje a wentylator dość głośno chodzi. Z góry dziękuję za odpowiedź. Komponenty laptopa : Intel Core i5 7200U 2.50 GHz. 8GB ram NVIDIA GEFORCE 940MX Windows 10 Home. -
Przez serwal4 · Opublikowano
W temacie rdzy: Mamie w GP poluzowała się osłona pod silnikiem; Podjechała do SKP, którą miała po drodze; Pracownik sumiennie zrobił co mógł, wkręcił ją nowych wkrętach i ... uświadomił Mamę, że pora zająć się sankami przednimi (bo jest co ratować / standard w GP / Punto Evo / Punto 2012 / Punto "po 2012"); Sęk w tym, że 1.5msc temu auto miało badania techniczne i przeszło bez ani jednej uwagi... -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Trochę szkoda bo patrząc po tej płytce(jeśli fundersowa) to dali sobie spokój z całkowitym pass throu.... A gb202 to ta kobyła raczej
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi