[~ 2100 zł ] Upgrade komputera - gry/programowanie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Rtings podaje medium ale recka stilgara podaje fast oraz jest na to wytłumaczenie oraz musi być włączone 180hz overshoot nie będzie nigdzie widoczny. Możesz test UFO sobie obadać. -
Przez sniper76 · Opublikowano
CL26 to już w ogóle wygląda obłędnie 🤫 Co do mojego przycinania w grze to nie sprawdziłem jednego drobiazgu... a mianowicie "od zawsze" mam podłączony pod wewnętrzne USB kontroler wentylatorów i pompy, może spece od Aquacomputer coś przeoczyli wydając soft ?? Odinstaluję stery i odłączę USB, ażeby kontroler nie był fizyczne podłączony. Wszystkie wentylatory +pompa pójdą 100% w obroty -
Przez caleb59 · Opublikowano
Uwaga na ten hotfix, jeśli ktoś gra multiplayer w gry od EA to ich antycheat wysypuje się i nie pozwala uruchamiać gier przez niepodpisany sterownik Nvidii (brak WHQL). -
Przez Astec · Opublikowano
Płyta zamówiona w cenie ~960 zł. Zasilacz Corsair SF750 i pamięci Viper Venom 7000MHz też. Największym problemem jest GPU i obudowa, bo żadna mu się nie podoba. Najlepsza jest zalinkowana wyżej Lian Li, ale z kolei jest za droga. Macie jakieś ciekawe propozycje w cenie do 500 zł? -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Klucz się podswietla? Może to tylko ozdobą sceny = nie ten klucz?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi