Humor związany z grami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Grolshek · Opublikowano
Kupiłem od Majfriendów 7500f za 390pln, nie chciało mi się bawić w jakieś pierdoły żeby zbić o te 30pln cenę, jedzie TUfik i Goodramy. Ciekawe czy znowu uda się A-die trafić. A na OLX dalej 7500f po 500pln używki, serdecznie życzę powodzenia w sprzedaży... -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mowimy tylko o trybie 60fps i nic wiecej, a ty to rozdmuchujesz jakby nie wiem co to bylo wlaczajac w to jakies wieloletnie latanie gier Wez sie ogarnij czlowieku. -
Przez lukadd · Opublikowano
Do białych gratów to wiadomo nie brałbym takiej płyty. -
Przez Doamdor · Opublikowano
ASRock ma dobre płyty, trochę ich miałem na Intela, teraz mam MSI i widzę, że bios się w nich zmienił nie do poznania. Jak masz białe podzespoły, to bym zmienił. U mnie gwara na procesor do końca 2027 roku, więc do tego czasu powinien pojawić się nowy król 10800 X3D, no chyba, że nowy Intel zgarnie koronę. -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Ostrożności nigdy za wiele. Wymieniłem profilaktycznie we wszystkich trzech kompach Asrocki: (X670E dwie sztuki, jedna X870) na MSI z sygnaturki, dzielnie współpracują z 9800x3D. Gość, który kupił ode mnie X870 (sprzedałem w listopadzie 2025) pisał do mnie niedawno, że płyta mu padła (współpracowała z 7800x3D)...na gwarancji jest, ale mimo wszystko. X670E nadal działają. Nigdy więcej ASROCK niestety
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi