Upgrade zestawu za mały pieniążek.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez toska78 · Opublikowano
A to nie jest ten sam skrypt? W linku jest pagefile1.rar ale po pobraniu to pagefile.rar. -
Przez crush · Opublikowano
Wiem, wiem. Niech zgadnę. Miałeś klienta niebinarnego? Z ust połączenia Trumpa z Wałęsą brzmi jak komplement. -
Przez lukadd · Opublikowano
No, ale Asus, MSI, giguś, Zotac itd. nie zrezygnowali i dalej współpracują z nvidią. Tylko evga nie dała rady. Ogólnie evga niczym specialnym oprócz systemu gwarancji u producenta się nie wyróżniała w ostatnich latach w gpu dla ludu. Chłodzenia mieli przeciętne, dość wysokie rpm i dzwięk wentyli bardziej inwazyjny niż konkurencja, tak, że sam wybierałem msi czy asusa w tych ostatnich latach istnienia evga. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Pogadaj kiedyś z kimś młodym o tym. Zdziwisz się, ignorancie. -
Przez crush · Opublikowano
Trzeba przyznać, że majstersztykiem waszej zlewaczałej hordy było nazwanie własnego ruchu "progresywnym". Pod płaszczykiem "progresywizmu" można próbować przepchnąć nawet najbardziej idiotyczne koncepty. Bo przecież nikt nie chce być "prymitywny", prawda? Szczęśliwie trochę przegięliście pałę i nawet wśród dzieciarni pojawia się co raz większy opór. Na co nawet wasze człończaki z paniką zwracają uwagę. 😁
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi