Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze troche czasu do sprawdzenia, ale watpie ze zostawie bo gierka po przegraniu 30 minut (nie wiem czemu steam pokazuje na razie 11) jest szrotem jesli chodzi o optymalizacje ;) 

Wole w taki sposób sprawdzić "demo" jak bawić się w jakieś piracenie z dodatkami w postaci trojanów, wirusów itd  ostatni raz to chyba z 15 lat temu sciągnałem coś na lewo :E 

Opublikowano (edytowane)

Jak się ma dostęp do prywatnych trackerów to można spokojnie zasysać, gorzej z zatok, choć jak ktoś ma jakiegoś antyvira czy choćby defendera włączonego to problemu chyba nie będzie, w razie czego :) choć aby teraz ścignąć dziadostwo to trzeba albo być laikiem albo debilem :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
7 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Wole w taki sposób sprawdzić "demo" jak bawić się w jakieś piracenie z dodatkami w postaci trojanów, wirusów itd  ostatni raz to chyba z 15 lat temu sciągnałem coś na lewo

To mnie zawsze bawi jak ktos "dorosły" pisze, ze sciaga DEMO, zeby sprawdzic czy kupi majac do dyspozycji 2h na steam z mozliwoscia zwrotu :hihot:

• Upvote 2
Opublikowano
9 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To mnie zawsze bawi jak ktos "dorosły" pisze, ze sciaga DEMO, zeby sprawdzic czy kupi majac do dyspozycji 2h na steam z mozliwoscia zwrotu :hihot:

Zazwyczaj sprawdzają te demo do napisów koncowych :E 

7 minut temu, Reddzik napisał(a):

Czasem te 2h jest tak zrobione, że nie idzie tego tak sprawdzić, bywają to samouczki np w zamkniętej lokacji, wychodzisz po 2h z tej lokacji i przy otwartym świecie nie jest już tak kolorowo. 

Fakt są niektóre tytuły, ale to rzadkość.. w wiekszości te 2h w zupełności wystarczy ;) 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Reddzik napisał(a):

Czasem te 2h jest tak zrobione, że nie idzie tego tak sprawdzić, bywają to samouczki np w zamkniętej lokacji, wychodzisz po 2h z tej lokacji i przy otwartym świecie nie jest już tak kolorowo. 

Ale to nie jest 2h na to by sprawdzic czy jest extra fabula tylko przyziemne rzeczy jak stan techniczny, ktory jest od reki widoczny. Zreszta dzis kupujac gre zanim ona wyjdzie mamy mnostwo informacji o grze wiec nie potrzeba 5h do sprawdzenia :D 

Ktora ma gra niby 2h samouczka?? Ktorego jeszcze nie idzie pominac? :D 

Opublikowano

Moze mu chodziło o coś w stylu dragon's dogma 2 

Tam na początku było w miare spoko, ale jak trafiłeś do miasta to fpsy potrafiły lecieć o połowe na gorszych konfigach :D 

21 minut temu, aureumchaos napisał(a):

https://www.nexusmods.com/metalgearsoliddeltasnakeeater/mods/14

jest juz mod na optyamlizacje, mozesz sparwdzic czy dziala. 

Sprawdze pozniej czy na tym modzie smiga lepiej ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Faktycznie, ceny w Europie są przesadzone i rozumiem, czemu ludzie narzekają.:E Ale ja od lat pełnej ceny nie widziałem :D  - korzystam z porównywarek typu GG.deals i zazwyczaj kupuję gry dużo taniej. Więc problem istnieje, ale w praktyce mnie nie dotyczy.;) Steam/Valve/Konami mogą sobie ustalać przeliczniki - ja po prostu szukam lepszej oferty. :cool:

Czyli jesteś z tych których podwyżki paliwa nie obchodzą bo i tak zawsze tankujesz za 100 PLN :E

• Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, Phoenix. napisał(a):

tylko większość chce zaoszczędzić kilka zł to bierze z kluczykowni i wtedy lipa ze zwrotu :) więc sobie sprawdzają DEMA 

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a):

tylko większość chce zaoszczędzić kilka zł to bierze z kluczykowni i wtedy lipa ze zwrotu :) więc sobie sprawdzają DEMA 

To nadal zadne wytlumaczenie zlodziejskiego procederu ;) Mozna sprawdzic na steam, a pozniej kupic kluczyk. Gardze tym marnym usprawiedliwianiem zlodziejstwa.

• Upvote 2
Opublikowano

Ale dam wam prosty przykład na sobie.

Nie miałem tego kupić z rożnych powodów na premierę ale dzięki temu ze przetestowałem demo to kupuje.

Wiec w moim przypadku piractwo przyczyniło się do tego ze zarobili :E

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

Ale dam wam prosty przykład na sobie.

Nie miałem tego kupić z rożnych powodów na premierę ale dzięki temu ze przetestowałem demo to kupuje.

Wiec w moim przypadku piractwo przyczyniło się do tego ze zarobili :E

Ponoć często tak jest u ludzi. Nie wiem, ja mam inną taktykę.

Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

To nadal zadne wytlumaczenie zlodziejskiego procederu ;) Mozna sprawdzic na steam, a pozniej kupic kluczyk. Gardze tym marnym usprawiedliwianiem zlodziejstwa.

A czy ja gdzieś napisałem że to usprawiedliwia to złodziejstwo? Ale tak sobie to ludzie tłumaczą. A powiedz mi jeszcze jedno, ponieważ zawsze mnie to zastanawiało, kupuję na steam, robię ten zwrot, to kasa mi wraca na konto? Czy na portfel steam? A jak na portfel steam to sobie ją potem mogę przelać na konto?

Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a):

A powiedz mi jeszcze jedno, ponieważ zawsze mnie to zastanawiało, kupuję na steam, robię ten zwrot, to kasa mi wraca na konto? Czy na portfel steam?

Wybierasz czy kasa wraca na portfel czy na metodę którą płaciłeś.

• Thanks 1