Valeri 15 Opublikowano Piątek o 22:00 Opublikowano Piątek o 22:00 Witam Wpadł w moje ręce leciwy już Samsung NP535U3C. Zainstalowałem W10 oraz większość sterowników ale nie mogę znaleźć sterów do klawiatury żeby działały funkcję klawiszowe FN+F1/F2 czyli sterowanie ekranem, głośnością itd Może jakaś dobra dusza ma zachowany taki sterownik ?
Send1N 801 Opublikowano Piątek o 22:36 Opublikowano Piątek o 22:36 Masz zainstalowany sterownik do grafiki od producenta? czy może jest tylko podstawowy windowsowy a w menedżerze urządzeń "podstawowa karta graficzna" ? (przez taki stan rzeczy może nie działać starowanie jasnością/głośnością kombinacją klawiszy) jeżeli tutaj jest ok to pobierz https://www.drivereasy.com/ i zrób scan, od jakiegoś czasu w darmowej wersji nie można już pobierać sterów nawet z ograniczonym transferem ale przynajmniej pokaże czego ewentualnie brakuje i będzie można po nazwie/wersji wyszukać ręcznie w google. 1
Valeri 15 Opublikowano wczoraj o 12:55 Autor Opublikowano wczoraj o 12:55 Pobrałem program jak pisałeś, wskazało mi jedynie nowsze stery do gpu. Pobrałem, zainstalowałem ale nic to nie dało
Send1N 801 Opublikowano wczoraj o 13:17 Opublikowano wczoraj o 13:17 Pobierz ze strony samsunga "Easy display manager" jeżeli będzie problem z odpaleniem ustaw tryb zgodności z win7/8 1
Valeri 15 Opublikowano wczoraj o 13:55 Autor Opublikowano wczoraj o 13:55 (edytowane) Zadziałało //Edit: Mały Edit, pokazuje, że ekran się ściemnia/rozjaśnia ale sama jasność pozostaje w miejscu Edytowane wczoraj o 15:34 przez Valeri 1
Rekomendowane odpowiedzi