Monitor miga przy uruchomieniu komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PredaToRxd123 · Opublikowano
Podmieniłem kabel sata i takie same wyniki Ostatnio zaczęły mi wywalać bluscrenny najpierw myslalem ze to przez ram miałem 32GB 2 kości po 8GB Kingston Fury Beast, DDR4 i 2 kości też po 8GB używane ADATA XPG Gammix D10 i najpierw wyciągnąłem 1 kość tych XPG Gammix było dobrze potem za jakiś czas znowu te same bluscreny i wyjąłem następną kość XPG i na razie jest dobrze nie wiem czy to winna dysków czy tych używanych ramów z olxa jak robiłem memtest wszystkich ramów to wszystko było niby ok ale dalej wywalało -
Przez Najdas1985 · Opublikowano
Dzięki . Panowie jeszcze jedna sprawa. Pamięci... Na co zwracac uwagę, bo cena jest od 1500 do 3600 za 32 gb... Jest gdzieś promocja, bo to bomba cenowa XD -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Upalić się może wszystko na wszystkim. Asus sprzedaje najwięcej płyt na świecie, ASRock najmniej, a pali zdecydowanie najwięcej i to bez większej ingerencji. Statystyka jest bezwzględna na niekorzyść Asrocka. Naprawdę nie rozumiem wybielania Asrocka w tej kwestii. Tobie upalilo, a Ty upatrujesz wszędzie problem tylko nie w płycie. Ja na Twoim miejscu sprzedałbym tego Asrocka i wziął coś normalnego dla świętego spokoju. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Grałem na 30FPS troche na PS5, z RT. No da sie grać. Ale to jest cos bardziej jak ogladanie filmu w którym mozesz brać udział. Chyba dlatego te gry wlasnie czesto sa tak robione, ze masz cos tam nacisnać w danym momencie, on sam robi unik, sam celuje itp itd -
Przez floppy · Opublikowano
Podejrzewam że jak zdejmę pady efekt będzie ten sam, nie zaskoczy mnie już nic w tej karcie... najwyżej do pieca trafi jako podpałka 👍
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi