gloomsy_ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2025 Opublikowano 5 Stycznia 2025 Witam, od dluższego czasu zmagam się z pewnym problemem aczkolwiek mój pc sie wyłącza/uruchamia ponownie podczas grania w gry albo obciążenia. Wyłącza się bez zapowiedzi, tak o po prostu, czasem uruchamia ponownie czasem wyłącza. Problem towarzyszy mi od miesiąca/półtora, nigdy tego problemu nie miałem. Robiłem testy w OCCT i nic nie wykazywało, prosiłbym o szybką pomoc. NVidia GIGABYTE RTX 3060 Ti OC Eagle 8gb Intel Core i5-11400f 2.60GHz SilentumPC Vero L3 600W Bronze ADATA SX8200PNP 1TB Chłodzenie SilentumPC Fera 5 argb 32gb RAM DDR4 Patriot Memory 3600MHz Gigabyte B560M D3H
Galvatron 59 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Sprawdź RAM Memtestem. Jeśli to nie problem z pamięcią, to najpewniej winny jest zasilacz lub płyta główna.
Send1N 5 246 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Albo niestabilny cpu... są przypadki że niestabilność nie objawia się błędami czy bluescreenami a właśnie wywala klasyczny restart beż żadnego info jak w np w przypadku problemów z zasilaczem
Rekomendowane odpowiedzi