Phanteks d30 120mm
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja ten watek czytam od pierwszej strony, a moja ost wypowiedz znajdziesz wczoraj, tylko czytanie watku nie musi sie rownac z jednoczesnym pisaniem w nim kazdego dnia Tylko to nadal nie ma zadnego znaczenia w kwesti tego co napisales, a co sprostowalem i to o czym jest watek NIC nie zmeni w kwesti "sprostowania" nt migotania oledow z fizycznym modułem gsync. -
Przez nop · Opublikowano
czyli przepis na udane szybkie zdjęcie: 1 priorytet przysłony 2 ISOauto 3 czas auto 4 korekta ekspozycji? 5 HDR tak czy nie? 6 pomiar światła: wielosegmentowy/ skupiony/ punktowy/ centralnie ważony? 7 autofokus: punktowy/ krzyżowy/ cały obszar? 8 JPG/RAW/oba? -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Takie moje dzisiejsze odkrycie po instalacji beta biosu i tych nowych sterów od AMD. Wraz z tą nową AGESą 1.2.0.3 AMD przemyciło nowy sterownik do systemu który optymalizuje procki z dwoma CCD-kami pod niektóre gry. Z pliczków udało się wydłubać że na razie są to: Deus Ex Mankind Divided Dying Light 2 FarCry 6 Metro Exodus Total War Three Kingdoms Total War Warhammer 3 Wolfenstein Youngblood -
Przez Umpero · Opublikowano
@Fenrir_14 przez jakiegoś pośrednika czy masz znajomych tam?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi