Phanteks d30 120mm
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale wiesz, że to normalne latem? -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Mała premia za wciśnięcie Oleda widocznie. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Kpisz sobie, trollujesz czy serio taki leniwy jesteś? Trzeci raz piszę, dostałeś odpowiedzi na te wszystkie pytania. Potem się dziwisz że się botem wysługuję. Masz tam informacje o metodach, dokładności danych, z czego ona wynika i przede wszystkim źródła do zgłębienia informacji. Wystarczy usiąść i przeczytać. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Czy Ty naprawdę dobrze się czujesz? Pytam poważnie... -
Przez Karister · Opublikowano
Ja nie pisałem, że nikt nie odróżnia formatu stratnego od bezstratnego (aczkolwiek większość nie odróżnia nawet dla 128kbps), tylko o placebo odczuwania wielkich zmian po zakupie czegokolwiek. I tu dalej twierdzę, że opowieści pod tytułem zmieniłem DAC i teraz gra tak, że o ja cię kręcę i wszystko słychać, trafią do kosza po teście ABX. Nad zjedzonym m nie ma sensu się pochylać, bo wiadomo, o co chodzi. Integry często całego W nawet nie widziały, a po podawanym VRMS wiadomo, co i jak. Wiem, jak gra z Maca i na RME. Póki laptop nie ma braków w mocy - a na normalnym poziomie głośności nie ma - gra ok. Owszem przy max głośności był problem, ale to jakby osobny temat. Zaczęło się od tego, że integry grają za cicho i tu podtrzymuję, że teoria do kosza. Tak samo podtrzymuję, że trzeba być głuchym niczym bela, aby nie usłyszeć czegoś (dajmy tych kroków w grze) przy normalnej głośności w okolicach 60dB. Oczywiście przy założeniu, że gra to dobrze realizuje, kroków nie zagłuszył wybuch granatu, a słuchawki to nie jest gamingowe kupsko, które wszystko zagłusza sztucznie podbitym, dudniącym basem.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi