Monitor. Budzet 500pln - 6tys.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tekkno · Opublikowano
Z tym się zgadzam, feedback jest istotny. Jednak obserwujemy pobieżne wrażenia w stylu "ja też, ja też, ja też grałem, i mi też się nie podoba". Nic nie wnoszący bełkot. Proszę bardzo, oto jedna w pierwszych opinia kogoś kogo cenię za doświadczenie, rzetelność i jakość przekazu James Baldwin | How Realistic Is PROJECT MOTOR RACING? -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@GordonLameman Czyli jak prawo jest skretyniałe ale przestrzegane, to wszystko w porządku i można się rozejść? W ten sposób to KRLD też jest państwem prawa. Zresztą tak jak napisałem. Jak nie ma paragrafów to trzeba je napisać. Co to za odklejka, że można popełnić przestępstwo i przyprowadzić kogoś, kto się podłoży, a kiedy to wyjdzie to nie podlega karze. -
Przez Dominix · Opublikowano
Dawno nie widziałem filmu, tych co oglądam typu: dzisiaj wbijamy 10k subow Te recenzję to nie są po to żeby gra skończyła źle, tylko po to żeby ją twórcy naprawili. Bo jakby wszyscy zachwalali to jaki to by miało sens. Jeśli gra jest reklamowana jako profesjonalny symulator a nim nie jest to coś jest nie tak. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Czy prawo do obrony jest chore? Mozesz się bronić na prawie każdy sposób. Jesli nie ma na to paragrafów to nie można za to karać. To podstawowa zasada państwa prawa. Na tym, że to nie jest przestepstwo. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
lvl nabity na botach, bo go nie ma w top 50 (315lvl+), za to jest jeden polak
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi