huudyy 2 837 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Siema, Jako że nie ma jeszcze dedykowanego tematu, to myślę, że pora założyć. Mam pytanie dot. kart z gier z banem na sprzedaż, ale możliwością wymiany - można się tego pozbyć w jakiś prosty sposób?
Crew 900 997 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 27 minut temu, huudyy napisał(a): Siema, Jako że nie ma jeszcze dedykowanego tematu, to myślę, że pora założyć. Mam pytanie dot. kart z gier z banem na sprzedaż, ale możliwością wymiany - można się tego pozbyć w jakiś prosty sposób? Tutaj jest taki dział: https://steamcommunity.com/groups/community_market/discussions/ Może komuś to przekazać za darmo.
King Arthas 97 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 5 godzin temu, huudyy napisał(a): Siema, Jako że nie ma jeszcze dedykowanego tematu, to myślę, że pora założyć. Mam pytanie dot. kart z gier z banem na sprzedaż, ale możliwością wymiany - można się tego pozbyć w jakiś prosty sposób? Możesz wypakować i zamienić na klejnoty.
Rekomendowane odpowiedzi