Brak dostepu do kamer monitoringu po przez Ip
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
@GordonLameman Nie czepiaj się personalnie cały czas jednego usera, szczególnie że jak widzę on nie odpisuje na zaczepki. No chyba że mam mu dać carte blanche na riposty -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Panie, ja całe życie mieszkam 100m od stacji kolejowej i jak kiedyś zaczęli likwidować połączenia, to później człowiek zasnąć nie umiał, taka cisza nastała -
Przez Phoenix. · Opublikowano
W dzisiejszej technologi nie ma czegos takiego jak ograniczenia silnika, to zwykle lenistwo tworcow -
Przez MaxaM · Opublikowano
Gdyby były takie sprawne, to nie byłoby wysypu narzekań, że ciągle error, czy pełne (biedronkowe ponoć nie zgniatają butelek - serio ma być dodatkowy pracownik co będzie co 10 min opróżniać zbiornik, kto za niego zapłaci?). System jest tak zrobiony aby zniechęcało ludzi do oddawania butelek. Osobiście średnio co przy 3 zakupach w biedrze widzę nieczynny/przepełniony automat. Ten sam fakt już mnie wystarczająco zniechęca abym jeszcze latał po sklepie szukał kogoś kto odbierze butelki. Wystarczy, że jak coś mi nie wejdzie na kasie samoobsługowej, to muszę czekać nie wiadomo ile, bo 'zaraz podejdę' albo nie ma nikogo w pobliżu aby podszedł. Czemu nie zrobili automatów, gdzie wrzucasz wór butelek i po sprawie? Mamy coraz lepsze technologie, a dali automaty gdzie trzeba chuchać i dmuchać na butelkę aby przyjął. Aż mi się przypomina afera Newagu, gdzie pociągi zostały zaprogramowane aby się psuły -
Przez samsung70 · Opublikowano
miło dla odmiany czytać przychylną opinię gracza z ITH na temat tej gry. Ryszawy- Siwogrzywy pasuje idelanie. nie wiem tylko o co kaman z tym system wypukłości
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi