Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam na premierę i mam nadzieję, że gra (mimo całej fali komentarzy w związku z aktorką głosową bohaterki) okaże się godnym następcą jedynki ;). Po trailerze byłem prawie pewien, że będzie to jeden z niewielu preorderów jaki zrobię, ale coś czuję, że jednak trochę poczekam ;P.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 3.02.2025 o 05:55, crush napisał(a):

Jedna z moich ulubionych gier w ogole (top 5 na pewno) zostanie prze***a, walące się kakao samuraje, klany samurajskie z tęczowymi, trans flagami, nie rozumiem tego. Przeecież wystarczyło zostawić ludzi z pierwszej części, zarobili bardzo dobrze na tej grze, mają większy budżet, mogliby zrobić małe arcydzieło kontynuując historie Jina. Nie, po co.

Opublikowano

W sumie nowa ekipa "weteranów" z tych growych padlin nie robi mi tutaj dużej różnicy, bo grą nie byłem zainteresowany od daty jej ogłoszenia. GoT dawało radę, ale miejscami było mocno nużące. Zadania główne i poboczne generalnie nie powalały na kolana. Dla mnie hard pass.

Opublikowano (edytowane)

W kazdej plotce jest ziarno prawdy, a to by tlumaczylo angaz takiej, a nie innej aktorki. W poprzedniej czesci to nijaka fabula, ktora niczym nie zaskakiwala, byla najslabszym elementem gry. Moze stwierdzili, ze zatrudnia kogos z zewnatrz do tego zadania.

Edytowane przez RTXnietylko4060tiUSER
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
6 minut temu, slafec napisał(a):

Akurat przeglądałem yt :D

Premiera w październiku lekko mnie zaskoczyła, bo wszędzie podwali, że wydawcy unikają tego terminu z uwagi na GTA6.

Z tego wynika, że Sony już coś wie na temat premiery GTA 6 :E

Opublikowano

Wleci druga Platyna w zyciu na konsoli :D 

8 minut temu, slafec napisał(a):

że wydawcy unikają tego terminu z uwagi na GTA6.

To takie niepotrzebne nakrecanie, wydanie gta nagle nie sprawi, ze nikt nie bdzie grał w inne gry :D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedynka weszła  przyjemnie do tego stopnia ze calak zrobił się  sam , a nie wiązałem z tą grą żadnych nadziei  ,a gra  się okazała podobnie jak swego czasu Days Gone  świetną produkcją która wyszła  bez zbędnego  bicia piany   i zaskoczyła   mega klimatem i grywalnością  .

W dójkę  również zagrał ,ale raczej nie na premiere  poczekam ....