Jaki ram do ryzen 5 5600 na płycie głównej gigabyte b550 gaming x v2?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Dalej: https://x.com/K_Stanowski/status/2005381550817362100 -
Przez MaxaM · Opublikowano
@LeBomB Ale Ty ciągle opisujesz idealny świat. Wszystko działa, automaty stoją na każdym skrzyżowaniu, a ludzie mają czas i chęci. Tak nie jest. Obecnie realia są całkowicie inne. A sam system na ten moment jest tak zrobiony, aby był dalece od idealnego. Więc proszę, nie wrzucaj już tu po raz dziesiąty suchej teorii, bo ona nie pokrywa się z rzeczywistością. Wiem wiem, można wszystko jak się chce, ale to tak nie działa i nigdy nie zadziała Nie dość, że ludzie mają teraz robić za śmieciarzy, to jeszcze mają robić hmm, nie wiem, za inspektorów? Kontrolerów? Co jeszcze? -
Przez VRman · Opublikowano
Czyli niestety zgadłem. JEDYNE co mieli do przykrycia faktu, że to będzie okrutny kartofel, to AI, AI, AI! a to wymaga RAMu. RAM podrożał "więc się zesrało". To pokazuje, że nie chcą dać niczego sensownego. Mogli albo tak zrobić albo przesunąć, więc zgodnie z oczekiwaniami (bo już znamy mentalność obecnego zarządu Sony) wybrali przesunięcie. BTW. Jest ponoć ogromny nacisk na devów aby robili już tryb "kartofel mode" w grach na PS5, aby PS6 portable dawało radę reklamować jako "it plays PS5 games!". Czyli to będzie ważna platforma, a gry na PS6 (tylko na PS6, duże gry, jak exy God of War na PS4) wyjdą pewnie z pół dekady po premierze PS6, bo wcześniej będzie cross-gen z PS5 i PS6portable. Sony - for the players! -
Przez serwal4 · Opublikowano
Jerunia, pierwsza myśl "Co temu z Piekarami Śląskimi wspólnego, a zwłaszcza z aktywną grupą promującą sport piłkarski" ... Potem dopiero ujrzałem o bochen chleba
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi