Taki komputer. Co zmienić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
https://allegro.pl/oferta/4-opona-letnia-kumho-ecsta-215-45r16-90v-2024-18295052008 trochę taniej jak 1500 -
Przez Isharoth · Opublikowano
To ja miałem z TotK tak że miałem jej dość już na samym początku. Pamiętam że strasznie się odbiłem od niej. I nowe mechaniki oraz samo sterowanie mnie wymęczyły. A potem, po zakupie Switcha 2, powiedziałem sobie że dam jej jeszcze jedną szansę. Kupiłem upgrade i pograłem znacznie dłużej. Nawet wciągnęło momentami. Ale jeszcze całej 'fabuły' nie przeszedłem -
Przez SuLac0 · Opublikowano
https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-jaecoo-7-wzywane-do-serwisow-pierwsza-akcja-przywolawcza-mar,nId,22616974 Przyczyną wezwania właścicieli do serwisów nie jest usterka mechaniczna czy błąd w oprogramowaniu, lecz kwestia czysto montażowa. Chodzi o klips zabezpieczający wiązkę elektryczną sterownika silnika (ECU). Jak wynika z oficjalnych komunikatów, element ten mógł zostać zamocowany nieprawidłowo, co grozi przerwaniem ciągłości pracy układu napędowego. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Wyszukane teraz 4/39 za 6zł. Pierwszy o 17:32, potem 18:50, 20:36 i 22:39. Normalnie szał i alternatywna dla SKM. To są ceny promocyjne, kilka, może kilkanaście takich biletów na pociąg. Trafić na taki w momencie jak trzeba pojechać to czysta loteria, a nie coś na co można liczyć i dzięki temu jeździć taniej. -
Przez Wuadator · Opublikowano
Cześć! Tak jak w temacie, poszukuję monitora. Obecnie używam IPSa 27 cali i chciałbym coś większego i z jak największym odświeżaniem. Obecnie 144hz od 11 lat- 240hz to minimum. 90% gry( trochę AAA, trochę shooterow online), 10% praca, modele 3d więc tekst nie ma znaczenia. W polecanych na rtings są modele 27 cali. Uważam, ze 4k do takiej wielkości, to przesada, więc interesuje mnie 32, ewentualnie szeroki 1440p ( ale tutaj ciężko było mi znaleźć coś polecanego z dużym odświeżaniem). Widzialem na forum, ze polecaliście jakiegoś tandem woleda 4k 240hz/ 1080p 480 hz, ale patrzylem, ze display port tylko 1.4 no i nie jest to qdoled. Posiadam TV qdoled i jestem mega zadowolony( samsung s95 77", więc do filmów monitora nie potrzebuję, bo mam gdzie oglądać) Moglibyście polecić jakiś monitor, który spełniałby moje odklejone wymagania ? 🤭 Pozdrawiam!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi