Mrygnie oświetlenie i nie włącza sie ITH for Gamers
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale pokręcona logika. Nie gotuję się na wspomnienie o nich. Mierzi mnie tylko ich miałkość intelektualna i to, że uprawiają swoją ideologię, naruszając przy tym konstytucyjne zasady dotyczące neutralności wobec religii. Nie zaprzeczam rzeczywistości - absolutnie nie. Ich działania były skuteczne tylko w tamtym aspekcie, tylko w zakresie aborcji. I to tylko dzięki skompromitowanym sędziom pseudo-TK. Nie używam zaklęć, a uzasadnionych epitetów. Nie napisałeś, a skopiowałeś z ich strony internetowej. Ewidentnie nie jesteś w stanie wskazać żadnego innego skutecznego działania Znowu próbujesz mnie odesłać do samodzielnego poszukiwania informacji - w moim kręgu kulturowym to twierdzący udowadnia swoje twierdzenia. Dlatego ja staram się popierać moje argumenty linkami/artykułami etc. Odsyłanie do samodzielnego poszukiwania to po prostu pokaz słabości Twoich argumentów. Taka jest rzeczywistość. I tak, twoja plemienność wybija się poand wszystko. Będziesz ich bronił choćby Ci nasrali na głowę. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Tak mam +FG działa wszystko bardzo płynnie. -
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Najlepiej wyglądający dualsense moim zdaniem, petarda!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi