Crucial Ballistix Sport LT B350
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Ja zazwyczaj trochę się interesuje co nowego ale bez szczegółów, później jak sezon rusza to odkrywam to podczas grania. Jako że wróciłem do WoWa to nie będę tyle cisnął ale do diablo zawsze wracam, niezależnie co w sezonie jest. -
Przez OrgMarek · Opublikowano
Mam obecnie kompa: FX-8370 16GB RAM Radeon RX 580 Zasilacz Corsair 650 Płyta Gigabyte GA-78LMT-USB3 Staruszek ale do PS'a do niedawna wystarczał. Nowy PS jednak wymaga wsparcia dla instrukcji AVX2. Do tego zacząłem zabawę z CAD i Fusion360 nieco muli. Więc wypada w końcu zrobić modernizację. Grafikę bym zostawił, reszta poszła by jako komp do obsługi maszyn CNC. Potrzebowałbym zatem płyty, procka, RAM i jakiegoś SSD. Obudowę mam, zasilacz pewnie też bym wolał dać nowy, albo zostawić ten co mam (jeśli wyrobi) a do starych bebechów kupić coś tańszego a wystarczającego. Im taniej tym lepiej, ale powiedzmy, że te 3500 mogę zapłacić. Trochę czytałem, i pytanie mam, czy jeśli zmieniam sprzęt średnio co 10 lat, to jest sens się pchać w procka pokroju 9800X3D, czy coś tańszego też będzie ok? W gry zasadniczo, jeśli gram, to stare (Fallouty czy RDR2) i obecny zestaw w zupełności stracza. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Mam taka mala dygresje. Nie ujmuje Aorusowi 5090, bo to fajna karta, ale.. Ktos tu pisal, ze Hardware Unboxed jest stronniczy, w ich tescie Suprim vs Aorus ten drugi wypadl lepiej, ale czy faktycznie Aorus jest lepszy? Wiem, ze HU mial spiecie z MSI i moze ten test nie jest do konca wiarygodny. Moze sie myle, ale naszla mnie taka refleksja. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Grałem w demo 1h, więcej czasu nie dałem rady, bo nuda i brzydota postaci mnie odepchnęła. -
Przez Adikon · Opublikowano
Takie nastawy przechodzą testy aida 64 oraz tm5 anta@extreme. Co można jeszcze według Was poprawić dla lepszej responsywności? Na 8000 nie mam sił póki co, bo wstają, ale sypie błędami. Co do 6400 nie wiem czy jest sens, bo różnic nie widziałem, a rzeźby więcej kosztem timingów
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi