GIGABYTE B650 GAMING X AX ver. 1.3 DRAM LED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Działa bez problemu zarówno na 6950xt, 7700xt jak i rtx 4070S (te karty sprawdzałem) z odstającym dołem nie wiem o co chodzi, nie łączyłem ich kilku u siebie mam jeden i drugi stoi u kolegi -
Przez bleidd · Opublikowano
Nie wygląda to na taniego ulepa tylko solidnego średniaka. Dźwiękówka to koszt mniej więcej dopłaty do lepszej płyty więc wychodzi podobnie, co kto woli. -
Przez Ajemkinga · Opublikowano
okej. to biore bez. w takim razie zamawiam. a jeszcze podpytam tutaj o monitor. w innych wątkach na forum widziałam, że często się ten przewija. opłacalny? https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-aoc-25g42e-24-5-1920x1080px-ips-180hz-0-5-ms-mprt -
Przez janek25 · Opublikowano
No i widzisz ze to pic na wode fotomontaż Gdyby intel nie pozwalał na inne tpd to by sam nie ustawiał inaczej albo by podważył rma w produkcie mobilnym innych producentów ze swoim produktem. To apropo tego jak tu niektórzy sie boją o te rozdmuchane afery z degradacją Juz widze te 25wat na 18A w panterze moga sobie wpisac i 5 ,bedzie mniej zasadnego rma jak kurzem zajdzie albo pasta wyschnie nic to nie zmienia chyba ze grasz 50 sekund
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi