GIGABYTE B650 GAMING X AX ver. 1.3 DRAM LED
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja sobie dzis puscilem ale na moich nastawach to proc jest zimny i pobor znikomy Jak mnie najdzie w jakis dzien ochota to zoabcze curve wieksza niz obecna -30. -
Przez Vulc · Opublikowano
@caleb59 No i takie podejście jest zdecydowanie najlepsze. Bez spiny o to, że komuś nie podoba się coś, co ma pełne prawo się nie podobać. A nie oszukujmy się, jak na standardy branży, seria AC jest ewenementem. Patrząc na ilość odsłon i to jak mało się przez dziesiątki lat zmieniło, ciężko znaleźć coś podobnego w tej skali. A przecież kiedyś, sam się serią ekscytowałem, jak jeszcze czuć było powiew świeżości. Ba, nawet elementy, które wiele osób uważało za zbędne i psujące atmosferę (Animus, etapy w teraźniejszości), dla mnie były jak najbardziej na plus. Lubię taki spiskowy klimat i fundament w postaci ciągnącego się przez wieki konfliktu dwóch potężnych organizacji, gdzie stawką są losy świata, był dla mnie zwyczajnie atrakcyjny. Wszystko ma jednak swoje granice. Reakcje sporej ilości ludzi wynikają więc ze zwykłego rozczarowania, że z pomysłu z potencjałem, zrobiono maszynkę do robienia kasy jak najmniejszym kosztem. -
Przez adashi · Opublikowano
Porównujesz wysłanie tam jakichś czołgów czy samochodów albo karabinków do akcji na setki miliardów dolarów. Całkiem możliwe, że emanacja wszechświatowego intelektu nastąpiła akurat na forum ith i masz rację. Możliwe też jest, że nie nastąpiła. Tak, to jest realna czerwona linia. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Mówisz że to Wielka i Absolutnie Nieprzekraczalna Czerwona Linia?! Która to już z kolei? -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Ok wybacz, nie musiałem pisać tego ostatniego zdania. Różnica są takie, że na asrockach zbudujesz mini-itx, micro-atx kompa, a na tych większych nie bardzo. Zakładając odpowiednio duże AIO na proca i porządny zasilacz ATX 3.0. Wiem, bo takiego chcę zbudować. Poza tym zabawnym jest, że ASRock Taichi przy mniejszych wymiarach wypada tak dobrze na tle większych kart.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi