Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyszedł czas na zmianę budy w kompie z sygnatury. Czy komponenty, które się w niej znajdują wejdą bezproblemowo do obudowy Jonsbo D32 PRO? Mobas powinien wejść (bo to chyba mATX), grafa jest dosyć "krótka", PSU to "pełnowymiarowy" Seasonic Focus (chyba z 2018 roku), SSD raczej standard. Najbardziej mnie martwi zasilacz bo niekoniecznie chciałbym inwestować w SFX. Proszę o opinie.

Opublikowano
16 minut temu, Harddrinkingman napisał(a):

Ja osobiście poczekam aż pojawi się w krajowej dystrybucji.

No właśnie tutaj nie wiadomo kiedy to nastąpi. Na amazonie w USA jest za 70 Dolarów. U nas cena nierealna. Jak trafię w przystępnej cenie Z20 to pewnie kupie bo imo może nawet lepsza niż ta D32 PRO.

Opublikowano
W dniu 12.02.2025 o 22:45, Harddrinkingman napisał(a):

Z20 wygląda spoko no ale bez tej rączki wyglądałaby lepiej:D.

Nie musisz doczepiać rączki :D Dla mnie bardzo fajny bajer, przydałby mi się nie raz ;) 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak już kiedyś wspominałem u mnie wszystko długo trwa, tak też jest z zakupem obudowy i dopiero teraz przyszedł na nią czas. Zastanawiałem się nad zakupem Jonsbo D32 PRO, doszedłem jednak do wniosku, że to za drogie opakowanie do sprzętu o tak niewielkiej wartości. Stanęło więc na Jonsbo D32 STD. Pytanie mam identyczne jak poprzednio, a mianowicie czy złom z sygnatury wejdzie do D32 STD. Zasilacz ma długość 14cm, szerokość 15cm, wysokość ok 8cm. Karta graficzna ma długość ok 28cm. Chłodzenie to Fera 5 o wysokości zdaje się 15 cm.

Budkę chcę nabyć w wersji z oknem. Zakup w Morelach, w ofercie są jakieś chyba niemieckie wyrazy (czy powinienem się tym martwić?). Jeśli chodzi o kolor to kupię co tańsze (niebieskie mobo, zielone ramy, czarno-czerwona grafa, czarne chłodzenie) bo i tak będzie to wyglądać jak guano.

Jeśli potwierdzicie, że to wszystko pasuje to zamówię dzisiaj czy tam jutro rano.

• 1 miesiąc temu...