Lenovo Y520 czy MSI GL62
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Ja tam lody przyjmę w każdej ilości ;), a tak poważniej to w końcu ziemia dzięki tym opadom śniegu odpowiednio się nawilży. Wszędzie o tym trąbią więc nie szukajmy problemów tam gdzie ich nie ma -
Przez jarux · Opublikowano
U mnie w okolicy nie ma automatu. W biedronce zamiast jego jest pudło przy kasach gdzie trzeba wołać obsługę by zwrócić cokolwiek. Ciekaw jestem jak bedzie z odbiorem puszek. Sam system kaucyjny w obecnej formie uważam za bubel tak widok kaucji na puszkę wywołał u mnie niemały błąd wewnętrzny i musiałem chwilę postać by przetrawić to co zobaczyłem. -
Przez Arczevski · Opublikowano
U mnie w Biedronce dopiero zakładają, postawili najpierw wiatę na to, to ludzie zaczęli tam wózki wstawiać... Pod Dino już stoi, póki co nieczynny i zafoliowany. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Większej bredni dawno nie czytałem Bliższe prawdy było by już stwierdzenie, że łatwiej jest tylko w państwach, w których obywatelstwo można kupić. Warto wspomnieć, że finalnie u nas prezydent może dać obywatelstwo komu tylko chce bez spełnienie jakichkolwiek warunków jeżeli będzie miał taki kaprys nawet Trump nie ma takiej siły przebicia i na koniec co mądrego ma AI do powiedzenia w tym temacie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi