SPRZEDAM białe wentylatory 120mm /riser vertykalny gpu + przedłużka pcie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
ad 1 bredzisz i nie rozróżniasz nuclear sharing czyli stacjonowania broni nuklearnej od rozwoju i posiadania własnego arsenału, kolejny raz pokazujesz ignorancję, brak czytania z zrozumieniem jak również brak elementarnej wiedzy w tym temacie co w mojej opinii eliminuje cię z dyskusji ad2 wolę do Chin są lepiej zorganizowani i o 1-2 poziomy wyżej jak Rosja, no ale pochwal się z czego te barany z tfuskiem na czele chcą budować ten cały sprzęt z SAFE po tym jak zniszczyli gospodarkę, z karton gipsu? też pewnie nie bo do kalcynacji gipsu używa się najczęściej gazu ziemnego ad3 sam kłamiesz i zebranym tu szanownym forumowiczom wciskasz swoje lewicowe brednie, potrafisz tylko obrażać a w mojej opinii ideologicznie, intelektualnie i behawioralnie odpowiadasz personie poniżej ale zapewne dla ciebie nie jest to żadna ujma a być może nawet powód do dumy -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@leven, przecież ja się odniosłem do tego co napisałeś, że ci się uszkodzą moduły. Sensu to nie ma ograniczanie do 6000, nikt ci nie każe puszczać tych pamięci na 7800 czy 8000, możesz spróbować 6800 lub 7200. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mi na asusie odkad mam ani razu nie robil tego trenowania juz, a nic nie grzbalem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi