NOWY 22TB -->WD Elements USB 3.0 ->Plomby, FVAT, Gwarancja Producenta
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@lukadd no nic, jak dojdą będę testował. Mam nadzieję, że trafię ok egzemplarz bo jak mówisz o kontroli jakości to jeszcze nic nie reklamowałem z Ali, a nie chciałbym się z nimi bujać. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Zwykła plota krążąca już przed premierą -
Przez bergercs · Opublikowano
Filtr do ekspresu: lepiej używać wody filtrowanej z dzbanka /czy jak ktoś ma "centralnie" filtrowaną/ - wychodzi sporo taniej niż dedykowane (ze względu na to, że na Jurze jest bardzo twarda woda ja używam Brita Hard Water -około 20zł filtr wystarczający na miesiąc). Jeśli już z jakiegoś powodu (np "bo tak") wolicie jednak, zamiast filtrować w dzbanku, korzystać z filtra w ekspresie - to tylko oryginały. Markowy producent ma kontrolę jakości, dba o wizerunek - w przypadku zamienników priorytetem ma być tanio - te filtry mogą działać, ale nie muszą - a np filtr, który się zapcha może spowodować zjaranie pompy lub termików na grzałkach (ekspres widzi, że "ma wodę" a w rzeczywistości chodzi na sucho. Nie używajcie obu sposobów filtracji (dzbanek plus filtr w ekspresie) jednocześnie - woda "zbyt wyfiltrowana" spowoduje, że mimo używania najlepszych ziaren uzyskacie napar "bez smaku". Odkamieniacz ito też dedykowany jest tani (około 20zł na 6 użyć) Śmiesznie jest przy Philips/Saeco - tabletki do odtłuszczania zaparzacza - z logiem Philips 6szt w paczce, z logiem Saeco - 10szt w paczce : cena paczki praktycznie identyczna.. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
To w sumie zawiele się nie narobiłeś idealnie, masz siły żeby grilla ogarnąc dla nas
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi