RX 7800XT
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Ponoć to początek podwyżek, a ci już z grubej rury. Na allegro dalej wisi RTX 5090 Matrix w niższej cenie. Głośniki są super, szczególnie w nocy, kiedy sąsiadów chcesz wkurzyć i policję przywitać. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Ja to kiedyś grałem Hellblade na słuchawkach (ze względu na dźwięk binauralny) i trochę w Dooma. Nie czuję tego. Do tego szybko się męczyłem. Do grania tylko i wyłącznie głośniki To ja nie wiem jak głośne muszą być te cewki. Sam szum jakiegoś wiatru czy inny ambient w grze powinien spokojnie zagłuszać je -
Przez bleidd · Opublikowano
No właśnie zdecydowanie duże. Chciałbym się zmieścić w okolicach 4.6-4.65m, tak naprawdę nie potrzeba mi wcale dużego auta (i nie chce takiego). Stety niestety im wyższy model tym większy Powysylałem zapytania o oferty i zobaczymy. Dużo zależy od tego jakie mają rabaty poszczególne marki. -
Przez green1985 · Opublikowano
Trochę to trwało, bo sprzęt został u teścia. No i foto niestety rozmyte, ale lepszych chyba nie dostanę Wygląda na to, że to faktycznie to Adruino Micro Pro. Na zielonej płytce na pewno jest czujnik Halla, tak jak pisałeś (to coś z 3 pinami). I chyba faktycznie wszystko jest, więc może uda się jeszcze odratować na starych częściach. A gdybym kupił nowy, np tu: https://allegro.pl/oferta/mikrokomputer-arduino-pro-micro-atmega32u4-plytka-z-portem-usb-c-0251-18169788746 to muszę to jakoś "zaprogramować", żeby wiedziało, że ma być hamulcem ręcznym? Dla mnie to czarna magia póki co -
Przez Doamdor · Opublikowano
Jak chcesz ciszę, to przenieś komputer do innego pomieszczenia, wtedy cewek i wentylatorów nie będziesz słyszał, ale nadal będziesz słyszał klawiaturę i myszkę. Na bezwzględną ciszę to tylko słuchawki. peterchen86 gra na głośnikach i słyszy syczenie cewek, ja mu poleciłem granie w słuchawkach, a ty wyskakujesz mi ze słuchawkami otwartymi, półotwartymi i muzyką.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi